Спрете гейпарада в София
Свържете се с автора на петицията
Хомосексуализмът е ненормално явление в човешкия род,това,че съществува не означава ,че трябва да се пропагандира и да се навира в очите на обществото.Най-малкото не трябва да му се дава такава слободия в центъра на европейска столица-да се показват полуголи,изрисувани ,показващи неприлични жестове.Ако беше парад против високата цена на тока или други икономически искания от нормалните български граждани - сигурно щяха да го спрат!
Езоп баснята Зевс и срама
( 500 години преди Христа )
Когато Зевс създал хората, вложил им и всички други склонности, само чувството за срам забравил да им даде. Затова, като нямал после откъде да го вкара, заповядал му да се вмъкне през седалището. Срамът отначало се опъвал, че било под достойнството му. Но след като Зевс решително настоял, той казал:
— Добре. Ще вляза, но при условие, че Ерос няма да влиза там. Ако той влезе, аз веднага ще си изляза. Оттогава е останало всички развратници да са безсрамни.
Баснята показва, че нерядко обхванатите от любов губят чувството за срам.
Защо я подписах ли ? Защото не искам моите внуци и правнуци да се превърнат в гейове . Не искам да се насърчават противоестествените и психически отклонения от природоестествените човешки отношения .Защото искам нормални семейни отношения - майка , баща и деца . Защото иначе човешкият род ще изчезне , а това е целта на подстрекателите на хомосексуализма . Да бъдат трижди проклети !!!
СМЪРТ HА ВСИЧКИ С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО!!!
Питам къде е църквата в това? Или може би знам отговора, но фокусирам вашето внимание към въпроса!
Спрете този безумен парад
Против содомията и разврата
Този парад има доста дълбоки цели. Трябва всячески да му пречим и да го блокираме.
СТРАНАТА МИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЧИСТА И СВЯТА!!!!
ИЗВРАТЕНАТА ПАСМИНА.......ВЪН, ВЪН, ВЪН!!!
Подписах, защото съм християнин, защото съм хетеросексуален и защото противно на организаторите на подобни мероприятия, не смятам че всички останали са длъжни периодично да търпят такива кресливи демонстрации на моята лична хетеросексуалност по площадите. Освен това съм изяцло търпим към ЛГБТ, които не развяват сексуалността си под носа на децата ми...
Имам конституционното право да не обичам педерасти и съм с категорична нагласа да ползвам това свое право.
Защото съм свободен човек!
Смешни вманиачени християни. Нямате никаква представа за това как трябва да функционира едно общество. Парадът не е някаква излишна показност на хомосексуалистите, направен е защо и те се борят за правата, които нямат. Замислете се, ако всички ги приемахте за равни с вас, за нормални и им давахте свободата да показват обичта си, мислите ли че изобщо щеше да има някакво такова шествие? Не. Щяха да живеят пълноценно, а не да се чувстват като някакъв “дефектен продукт“.
П.П. : и за протокола - атеист съм.
Re: Аман от поДтиснати в тая държава! Цигани, педерасти, лесбийки и неплащащи данъци и осигуровки!
Защото подражаваме на всичко пошло идващо от запада.
Защото това, а и всичко друго лошо ни го налагат от сащ.
И защото "Заради Илия намразих и Свети Илия".
| This discussion has been closed. |