ДА НЕ ПРЕВРЪЩАМЕ ПАЦИЕНТИТЕ НА СЪВРЕМЕННО ЛЕЧЕНИЕ В ИЗЧЕЗВАЩ ВИД
Свържете се с автора на петицията
Гост#27 Oct 29, 2015, 05:40
Подписах петицията, защото...Видях мъките на хората болни от тези заболявания, болката е непоносима. Майка ми почина от ревматоиден артрит . Ходейки по болници, видях и млади и стари хора покосени от тази чума. Поради не качествено лечение, липса на средства, тези хора се примиряваха, оставяха се и умираха в не човешки мъки и страдания
Гост#28 Oct 29, 2015, 07:33
Това е едно коварно заболяване. Преди години на сина ми поставиха диагноза реактивен артрит,като едно от „светилата” в детската ревмокардиология беше убеден,че се касае за ревматоиден артрит. Тогава изчетох толкова много за това заболяване и ако има начин за съвременно и адекватно лечение,подкрепям с две ръце ! В крайна сметка след девет години лечение на сина ми се оказа скъсан менискус ! Каква медицина,какви специалисти ! Желая успех !
Гост#29 Oct 29, 2015, 13:04
Баща ми е с диагноза-анкилозиращ спондилит.
Гост#30 Oct 29, 2015, 16:32
Всеки човек в тази държава има право на най доброто личение
Гост#31 Oct 29, 2015, 20:40
Подкрепям, защото положението никак не е розово и защото ние в България не сме второ качество хора!!!!!!
Гост#32 Oct 29, 2015, 22:35
Защото ми предстои започване на лечение с Humira,и ми писна от сьбиране на документи и бюрократщина!Поздрави за тьрпението на лекуващият ме лекар д-р Еремиева!
Гост#33 Oct 30, 2015, 07:19
Това е нещо много важно , което засяга много хора!
Гост#34 Nov 02, 2015, 10:06
Смятам,че всеки човек трябва да има право на избор при еднакви условия
Гост#35 Nov 02, 2015, 12:36
Подкрепям ви! И аз страдам от ревматоиден артрит!
Гост#36 Nov 04, 2015, 12:25
Защото съм лекар и съм наясно с проблемите на хората болни от ревматоиден артрит.!!!! Успех!
Гост#37 Aug 18, 2016, 13:59
Подписах тази петиция, защото вече се сблъсках нееднократно с умишлено недоразвитата ни здравна система.
| This discussion has been closed. |
Re:
#6: -
Браво на вас, че казвате истината и не мълчите както повечето медицински работници. Трябва да се разбере че пациентите и лекарите трябва да се борят заедно за животът си и за правата си. Не бива да се делят и да мълчат. Подписах петицията защото и аз се боря със заболяване. Изборът ми беше или Умирам или купувам лекарства извън България и се лекувам съвсем сама. И так до сега съм жива, но нито един лекар не ми каза истината за правилното лечение - всички мълчаха и се страхуваха.