Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Ако се криминализира и производството и продажбата на цигари / както канабиса- макар, че него в доста държави разрешават/, тогава и аз ще се съглася. След като има легално производство и продажба- значи не е съпоставимо със серийния убиец. Ей, малко ум требе преди да се пише нещо!
Re:
Нали затова собствениците на зеведения инвестираха по ''5 000 - 30 000лв'' за направата на ''кафези'' в заведенията за пушачи, иначе казано разделят заведенията на пушачи и не. Е какъв беше проблема тогава не мога да разбера. Освен че частта за пушачи е пълна, а тази за непушачи е на 30 - 50% капацитет. Какъв е проблема всеки да има право на избор: ''Дали да се трови или не...'' Много ме дразните непушачите, че сте толкос нервни и се се месите в работата на пушачите - зами запали една цигара и се оспокой малко, пък по кафетата сядаш при непушачите и това е. Съжалявам ако съм те обидил по някакъф начин, но това е което мисля. Мисля че всеки има право на избор за себе си - така или иначе само това ни остана: алкохола и цигарите.
Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
"някъв селяндур" .... Господин Яков, не класифицирайте хората, това само по себе си доказва що за човек сте. ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ЗАМЕРЯТЕ ПУШАЧИТЕ С КАМЪНИ ДО СМЪРТ.
ТВЪРДО НЕ на връщането на цигарения дим в заведенията!
Такъв перфектен подарък направи това правителство на българските деца за 1-ви юни, какъвто никой досега не беше правил. А сега, най-безпардонно се отказват от него. Цинизъм, безхаберие, страх, липса на мъжество и достойнство - наистина не съществуват толкова грозни думи, с които да се окачестви тази тяхна малодушна постъпка.
За пушене в заведенията след 22ч.
Пушачите сами се замерят с камъни до смърт, т.е. те са самоубийци, а който съзнателно убива себе си, е и убиец. Следователно, премахвайки забраната за пушене, политиците стават съучастници на убиващи себе си и не само себе си, а и невинни. Ние, НЕпушачите, също искаме КОЛЕДЕН ПОДАРЪК от политиците, връщането на забраната. И сме готови най-благородно да споделим този прекрасен подарък с пушачите. Защото ние мислим за тях повече отколкото те сами за себе си.
С пълно единодушие членовете на здравната комисия в парламента отхвърлиха промените в Закона за здра
Re: С пълно единодушие членовете на здравната комисия в парламента отхвърлиха промените в Закона за
Ехе, ами честито, сега всички ресторантьори ще бойкотират това и в резултат на празниците ще се ПУШИ навсякъде по заведенията, а не само в залите за пушачи :))))))))) УМНИЦИ СТЕ ВИЕ, ЕЙ :)))))))))))))
пълно единодушие членовете на здравната комисия в парламента отхвърлиха промените в Закона за здрав
Re: Re:
Не се пише "някакъф", а "някакъв", но ти не си виновен, че не знаеш това. Израстнал си в общество, което толерира тутюнопушенето и като повечето пубертети си висял по кафетата да пушиш, вместо да влизаш в час по български език. За тебе вече няма шанс.
Но аз искам да дадем шанс на сегашните деца и младежи. От пасивен пушач лесно се става активен.
А това с разделянето на заведенията на места за пушачи и непушачи е пълна пародия. За непушачите се определят най-смотаните части от заведенията - тъмни, задушни, тесни, понякога дори тавански части, на бързо приспособени за 1-2 маси.
Тема
Точно така, изконна традиция е било да се уринира дирекно под масата. Изведнъж тази традиция била забранена. "Как ще излизаме до тоалетната докато си пием бирата?!" - това бил един от аргументите на защитниците на статуквото.
Днес такъв дебат не можем и да го разберем. След 50 години и днешния дебат за пушенето в заведенията ще изглежда нелеп като дебата за уринирането по масата в бирарията!
Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
А#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Като не ти е кеф багажа и в отивай в Африка! Да миришеш потта на негрите докато спортуваш( ебахти нежния нос дето си, може преди да си прекалявал с шмъркането, а? ). Никой нищо не е длъжен! Изцяло става въпрос на избор! Ако искам да пуша ще пуша, ако не те кефи прав ти път! Заведенията правят много по-малко пари от непушачи отколкото от пушачи!
| This discussion has been closed. |
Не на връщането на цигареният дим в заведенията
Всички имат право да дишат чист въздух. Който иска да пуши ОК, но да го прави така, че да не пречи на никого. В момента се иска обратното. Категорично не съм съгласен.