Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Очевидно е, че никъде не си бил!!! То и никъде другаде няма да оцелееш, така че стой си на къра и пафкай наволя. Но в заведения не, там е за усмихнати и толерантни хора, които не говорят с речник като твоя.
...
ЗА
Re: Re:
Точно вие (непушачите) ли ще ми говорите за толерантност и "речник"?! Я се върни назад и прочети коментарите на други НЕпушачи, пък тогава ела и ми църкай за толерантност и речник. Не само сте злобни, ами сте и лицемери!
И накрая все някой друг ни е виновен за това, че цари беззаконие в страната. Ами ще цари! Като е толкова трудно да се спази най-елементарното, още по-трудно ще е да се спазва останалото.
Re: Re:
В повечето държави точно в нощните барове си се пуши свободно / с перфектна вентилация, разбира се/. Ние сега какво- да не сме по-умни и гениални от повечето цивилизовани държави? Или типично по български пак ще откриваме колелото и топлата вода!
Re: Re: Re:
В такъв случай сме били в различни държави. Аз също съм пушач, но няма как да изкривя душата си и да кажа, че вентилациите, на който и да е клуб в България са достатъчно добри, за да не се вмириша безумно много за една нощ.
Re: Re: Re: Re:
Ама тук съм съгласен с теб- за това говоря- да има много строг контрол и санкций за скапани и неработещи вентилаций. И тия мижитурки дето обикаляха да гледат дали се пуши или не по-добре да обикалят и замерват въздуха, дали ни лъжат в качество и грамаж.
Re:
И аз не разбирам... Толкова ли е трудно да си седите в залата за непушачи и да не се вмирисвате?! Защо винаги единия трябва да е пре***н?! Очевидно има вариант, при който и двете страни ще са доволни - ние ще можем да си задоволяваме порока, а вие ще си миришете на свежо и няма да сте "отровени". Явно, типично по български, при вас (непушачите)с пълна сила важи поговорката "Я не сакам да съм добре. Сакам Вуте да е зле".
Re:
Пуши! Но не искам да ти дишам смрадтта която кадиш, както и на теб не би ти било приятно да ти се изпърдя в лицето ... макар, че едва ли би било толкова вредно ...
Re:
ако си плащаш после за лечението на рак на белите дробове сам, а не от нашите здравни вноски, моля заповядай, пуши си!
тцтц
Re:
Ей, смехурко, а ако аз отида в градчето ти до "великата ти пицария", в която сигурно ХЕЙ не е стъпвало с години, та да те питам дали имаш договори с фирми за хлебарки, да ти замеря кантарите за грамажите, да погледна персонала ти дали носи шапки, има ли здравни книжки, от къде е произхода на продуктите ти, как се съхраняват и обработват, дали готвачите ти си мият ръцете след всяко ходене до тоалетна, да ти видя санитарния журнал, как и от къде изнасяш отпадните продукти...... Сигурно аз и всички други ще повърнем. Когато в заведенията се решат тези МНОГО ПО-ВАЖНИ неща, от които със сигурност всяко едно дете и изобщо човек ще пострада много повече, и то много по-бързо ще се натрови отколкото с "пасивното пушене" например докато си изям пицата за 30 мин. Ако всичко по заведенията беше ОК, то разбирам това вече да е черешката на тортата с непушенето. Ама никой не обръща внимание на наистина важните неща. Защото съм виждал лично как недоизпити чаши вино се връщат в гарафите за наливно вино. Много сте смотани- за вас не е важно да е чисто и хигиенично, по-важно е да е мръсно, но да ухае на рози. Малоумници!
няма смисъл да се спори с пушачи
| This discussion has been closed. |
Re:
#747: Още един пушач -
евала пич, ама за тия няма надежда, дано поне не изгорят като цигара от "здравословната " си злоба!!