Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#3901: krisi - Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
браво Македония е родина на воеводи и революционери не е като нашата мила държава в която на власт са едни продажници и поплювковци.извинете ме за грубия израз ама друг не ми идва на ума.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#3902: - Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Ми като си непушач, вложи пари, направи си заведение, сложи табелка “не се пуши” и си седни на спокойствие. Недей да обясняваш на хората какво да правят с парите и собствеността си, за да САМО на твоя тоталитарен и тесногръд задник да му е добре. И не дишай. Защото издишваш въглероден двуокис и ме тровиш Аман от малоумници.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#3903: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
отдавна бяхме го замисляли но забраната ускори нашето решение.на първия етаж на вилата си обзаведохме прекрасен бар за зимните месеци.пълно барово обзавеждане прекрасен интериор в нищо не отстъпва на професионалните заведения.доста пари ни струваше но оправдава разноските.има и лятна веранда може да се ползва целогодишно.хайде сега злобейте непушачи моят кръг и семейството ми няма да ви правим удоволствието да ни гледате как мръзнем по тротоарите.съседните вили и те започнаха да си правят механи всеки според възможностите си.а във фирмата ми непушачи вече не работят и няма да работят не ми трябват доносници все едно нож в гърба.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#3905: Teller - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
тъпак и барът ми ли ти пречи.яд те е че не можеш да се радваш като ни гледаш да мръзнем по улиците.на вас непушачите всичко ви пречи даже и това че на този свят има пушачи.ще ги има защото всеки сам решава какво да прави в живота си.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#3907: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Статистиката показва, че около 130 000 души има съкратени от туристическия бранш. Оборотите на заведенията в най-добрия случай са паднали до 30%, а в най-лошия - до 50-60%. Естествено това се дължи само на забраната за пушене. Един от водещите фактори е забраната за тютюнопушене.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Re:
през зимата по добре да ходя два пъти в месеца на кръчма в Македония отколкото четири пъти в милата си родина.който иска да мръзне на улицата с цигара в ръка аз не искам.
Съюзът за стопанска инициатива си поставя за цел да предприеме всички необходими правни и фактически действия за създаване на условия за възстановяване на малкия и среден бизнес в България.
Съюзът за стопанска инициатива ще предложи на Министерски съвет спешно да се създаде Кризисен съвет за малкия и среден бизнес, който да работи за решаване на икономическите проблеми на българските граждани, който са от съдбовно значение за тях и особено за младите хора в България./КРОСС
Re:
забелязах какво пишат разни дървени философи за въвеждане на забраната и в Русия.като не познавате Русия не пишете глупости.още когато бях студентка там във всяко предприятие и учреждение, университет си има помещения за пушене дори и някъде две за мъже и за жени отделно.опитайте се да накарате руснаците да пушат навън при -40 градуса ще направят нова октомврийска революция.вие и представа си нямате колко може човек да издържи на такъв студ без да си увреди здравето.правите се на многознайковци без дори да сте видели какво е това север.
някои бездимни фанатици тук се съдраха да пишат и доказват че видите ли в САЩ пушенето било забранено навсякъде.само че истината е друга и показва че това е една голяма лъжа досъщ подобна на тези които се пишат и за държавите от Е.С.такава е истината и тя боде очите на непушачите:
http://www.huffingtonpost.com/2013/06/22/casper-smoking-ban_n_3483993.html
нашата кауза е правилна и ще направим всичко възможно да се наложим и ще имаме своите заведения независимо от цената .разликата между нас и непушачите е тази че не искаме да има заведения за нас и за тях,а те искат всички заведения за себе си.аз съм жена със самочуствие.достойнство и достатъчно добри доходи и няма да позволя някакви сектанти да се гаврят с мене и да ме изхвърлят на улицата като просякиня.видях ви протеста от 100 човека смешни сте.когато на нас ни се изчерпи търпението тогава ще видите какво е протест.още се надяваме парламента и правителството да проявят здрав разум и да се промени този варварски закон.не го ли направят ще окупираме парламента и няма да ги пуснем докато не променят закона.да не се забравя вече свалихме един диктатор.
Тема
ха ха ха в Македония вече пратиха тази забрана в историята.както е казал народа:"заиграе ли мечката у комшиите ще играе и у нас"))))
Re: Тема
През 2005 г. организацията СЗО заяви, че прекратява приемането на работа на пушачи и поиска от пушачите вече работещи в нея да се разделят с този вреден навик.така ли аз пък ще прекратя назначаването на непушачи в своята фирма.СЗО да им търси работа.
Re:
и как на практика става тази работа?като изгониха пушачите от заведенията.май забравяте че и те са граждани на тази държава и имат също толкова права колкото и вие.защо няма отделни заведения за пушачи или те са тертирани като негрите в САЩ през 19 век имат само задължения а нямат права.нещо повече във собствената им държава биват преследвани като престъпници.
Re: Re:
Станишев бъди мъж и на думата си дръж.ние пушачите искаме само да имаме своите заведения и нищо повече.и ние сме толкова граждани на държавата колкото и тези които не пушат.не ни превръщайте в безправни роби- данъкоплатци.тази несправедливост въведена от диктатора Борисов трябва да се поправи и затова разчитаме на вас.
Re: Re: Re:
специално за неверници отмяната на закона в Македония в оригинал:
http://24vesti.mk/ugostitelite-ja-poddrzhuvaat-liberalizacijata-na-zakonot-za-pushenje
смешно атовете съставени за нарушения на закона падат още в районните съдилища.собственика не само няма да плати глобата а и ще си прибере разноските по делото:
http://www.ruseinfo.net/news_115628.html
Re:
дръж си помоща за себе си и не се бъркай в живота на другите.не раздавай непоискани съвети.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#3900: - Re: Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
с решение на парламента връщат пушенето в македонскоте заведения.супер ще ходим при още едни гостоприемни съседи да се веселим. браво на македонците ето това е нация а не глезльовци като нас.подробмости на линка:
http://www.mediapool.bg/tsigarite-se-vrashtat-v-makedonskite-kafeneta-news208938.html