Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Не на цигарения дим
#11: ТЕА - Не на цигарения дим
Абсолютно съгласна съм!
Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Да - аз също се чувствам дискомфортно, когато някой пуши на няма и 1 метър от мен на спирката. И не искам детето ми да диша този дим!
Re: Сериозно ли ?
#357: Филип Тодоров - Сериозно ли ?
Толкова като мислиш за умиращите от глад, вземи им давай всеки ден парите, които даваш за цигари и така проблемът ще стане по-малък. ;) (Пиша това, защото доколкото разбрах си пушач, но ако не си - извинявам се искрено!)
Re:
Това в какво вярвам аз си е лично мой проблем и независимо дали тази 1 цигара (която далеч не е 1!) ще ме разболее или не, какво излиза - нямам ли право да реша да я дишам ли или не?!?!?!
Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Искам като в белите държави
Искам като вляза в обществено заведение, никой да не ме осмърдява, както и аз не пикам по масите на останалите.
Re:
ЕЕЕЕЕ,вече прекалявате!Започнахте да ни сравнявате с педофили,наркомани,отрепки,наричате ни кретени,идиоти,миризливци и какво ли още не(нас пушачите) .Я да си имаме малко повече уважение!!!ЯСНОООО!!!От къде толкова злоба натрупахте,а??!!!Можете просто да си изразите позицията и да си подпишете Жалката петиция!На Вас кой ви дава право да ръсите обиди ?!А?Страхливи хорица ,криещи се зад разни псевдоними!!!!!
Непушачка
| This discussion has been closed. |