Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията
Да най-лесно е да се разруши, нещо толкова хубаво и трудно постигнато!
Зад това решение седят икономически интереси за милиони, а не здравето на хората!?
1. Не пречат с цигареният дим на останалите;
2. Ако се откажат от достъп до Здравноосигурителната каса при болест, свързана с цигарите;
3. Ако не изхвърлят фасове по улиците. При нарушение да метат улиците от край до край или санкция от минимална работна заплата на ромска чистачка.
4. Ако не пушат по балконите, тоалетните, стълбищата и избите на жилищните сгради.
5. Ако всеки ден се молят на Господ за прошка, че вмирисват неговото творение;
6. Ако си поемат изцяло разходите и отговорността по лечението и отглеждането на децата си, мутанти, вследствие увредени сперматозоиди и яйцеклетки или най-добре да се откажат от деца.
7. Ако не могат да се откажат от цигарите, да преминат на твърда дрога с цел да не пречат на другите.
Всичко гореизброено се отнася за пушачи на всякаква възраст, пропушили от стрес или за удоволствие!
относно освобождаването на персонал в заведенията
Подкрепям напълно петицията.
Re:
я прегледайте снимките на репортерите.тъпо е да ходиш на протести против пушенето с цигара в ръка.засрамете се демагози.
Защо тъпаците трябва да определят как се живее в тая страна?!
АКО ИМА МАЛКА ПРОЛУКА В ЗАКОНА – НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я РАЗШИРИМ ДО ШИРОК ПОРТАЛ. ЗАТОВА В ТОЗИ СИ ВИД ЗАКОНА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩ ЗА НАШИТЕ БАЛКАНСКИ НРАВИ.Нашите балкански съседки Турция и Македония не са в Европейския съюз, а отдавна са решили този въпрос с пълна забрана на тютюнопушенето в закрити обществени места. Ние по изостанали ли сме от тях. Няма заради неврастенични сноби като Андрей Слабаков да се тровят умишлено милиони българи.
Re:
АЗ СЪМ ВИДЕН БЪЛГАРСКИ ПЕДОФИЛ,МНОГО МИ Е КЕФ ДА ГИ ИЗНАСИЛВАМ И ПОСЛЕ УБИВАМ ДЕЦА НА ПУШАЧИ,НО ЗАКОНА ОГРАНИЧАВА МОИТЕ ПРАВА,МНОГО ОБИЧАМ НАСИЛИЕТО,ЗАЩО МИ Е ЗАБРАНЕНО ДА СИ ПРАВЯ КЕФА,МОЛЯ ДА МИ БЪДЕ ДА РАЗРЕШЕНО
Re:
и в този си вид закона няма да спре пушенето. ако не бъде променен ще видите каква неприятна изненада са ви приготвили ресторантьорите за следващата зима.какво си мислите че няма оправа и на сегашната забрана.пушачите пак ще си имат своите ресторанти и барове само че за вас входа ще е забранен.позволено е всичко което не е забранено от закона.чакайте изненадата.
Re:
ЗАЩО ОГРАНИЧАВАТЕ МОИТЕ ПРАВА,АЗ СЪМ ПЕДОФИЛ И ИЗНАСИЛВАМ И УБИВАМ ДЕЦА НА ПУШАЧИ,ЗАЩО ЗАКОНА ОГРАНИЧАВА ПРАВАТА МИ,ИСКАМ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СИ ДОСТАВЯМ УДОВОЛСТВИЕ,НО АЗ СЪМ РЕПРЕСИРАН.КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА ИЗНАСИЛЯ ВАШЕТО ДЕТЕ ДРЪЖТЕ СИ ГО В КЪЩИ,ЗАЩО ДА НЯМАМ И АЗ ПРАВА,ДРАГИ ПУШАЧИ
| This discussion has been closed. |