Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
#3046: - Re: да оставим 100 лиценза които задушаваха бизнеса и които сегашния парламент ще отмени
Да, ще ги отмени и още веднъж ще докаже, че за БСП/ДПС/Атака здравето на хората не струва нищо пред печалбите на олигархията.
Интересно с колко прламентът ще вдигне средствата за лечение на сърдечно-съдовите и онкологичните заболявания, резултат от тази грижа за бизнеса.
Съпругата ми работеше в магазин за детски играчки и той фалира, сигурно забраната за тютюнопушенето на обществени места им е попречила. Замислете се, фалират хранителни стоки, частни детски градини, магазини за дрехи и обувки. Икономиката ни е много зле...., закона е справедлив, защото пушачите тровят мен и детето ми. Не мога да нося отговорност за техните деца, но явно и те не могат.
Re:
Ей, я помисли малко, бе...
Като има смесена компания, всеки се съобразява с пушача.Като искаш да пушиш ще ходиш вън, както аз правя и както правят всички мислищи хора. Ти имаш право да пушиш, но там където не вредиш на дръгите, ясно ли ти е!
Re:
а хората работещи в заведения са длъжни да търпят цигарения дим така ли
Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията
#10: ск - Не на връщането на цигареният дим в заведенията
а коѝто работи в заведене какво да прави да се обеси ли??????
Молиер
| This discussion has been closed. |
Re:
#3073: и още един натакован -
Господине, алкохолът, койте ще изпиете, няма да ме напие - МЕН, но димът, койте ще издишате в лицето на детето ми, ще го удуши. Пийте си , пушете си, свиркайте си, плюйте, изхождайте се, но на определените за целта места. Не на моята маса, не в лицето ми, не в детето ми