Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Здравето на хората не подлежи на коментар! Депутатите, които искат да отменят забраната мислят единствено за своето и това на шепа хора (та били и няколко хиляди) благо. Стана нещо хубаво и смислено в тази "държава" и вече искат да го отменят...
Re:
Вие решавате за себе си но никой друг не е длъжен да ви го диша дима .Пушете колкото искате но защо трябва ние да ви го дишаме включително е деца ЗАЩО ни задължавате .Затова сме твърдо против връщане на тютюнопушенето!Вие може да пушите навсякъде ! А ние къде да отидем ??? Дори навсякъде в салоните за непушачи си мирише стабилно от другия салон.Тровите толкова деца само и само на вас да ви е удобно.Това е много много нередно!!!!
Re: Re:
а редно ли е нас пушачите да ни заплашват с лагери и разстрели.стрелецът е ваш непушач е.
Искам да мога да отида в едно заведение или сладкарница и тортата или яденето ми да не вони на цигари.
Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Хаха ми ходи по небето тогава бе хааххахахаха. Егати смешната история сте непушачите :D Мога да се смея по цял ден с вашите глупости
Re: Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#2289: ВЪРЛ ПУШАЧ ! - Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Първо се посмейте на себе си..или по добре поплачете!
Re:
в моят град непушачите станаха толкова нахални че започнаха със закани за саморазправа с нас даже където пушенето не е забранено-заведения на открито и паркове където има пепелници с надписи "място за пушене".предупреждавам ако някой ми се нахвърли така е го опуша с БОВ че като се свести димът от цигарите ще му дойде като чист планински въздух.никак не се шегувам оръжието е винаги с мене!!
ni naciya!Vyarvam che razumnite hora sme poveche!
Re:
Работата е намаляла в всички браншове (работя в съвсем друг бранш ) и това няма нищо общо с тютюнопушенето.
Напротив в момента и непушачите и малки деца посещават заведения .Това беше невъзможно преди забраната.Залите за непушачи винаги миришат на цигари почти толкова колкото и залата за пушачи. Дима е навсякъде ! В момента много заведения си позволяват да не спазват забраната уж незатворени помещения но това е лъжа и измама.Трябва да има по строг контрол и глоби.Недопустимо е да отидеш да отпуснеш някъде , а всъщност отиваш да те тровят теб и децата ти .На мен ми става лошо от дима ! Просто е недопустимо това което се случва в България.
Който иска да се самоубива - моля, свободен е да го направи, но да не убива и мен!
Имам обаче една гореща молба към другарките и другарите-върли защитници на НЕпушенето: Моля Ви, не ми излизайте с грижата за здравето ми! Аз съм дебела и стресирана /би трябвало да знаете, нали сте много грижовни!/, но към момента не сте ми осигурили нито качествена храна, нито ниско ниво на стрес, нито условия аз да си ги осигуря. Моля, като се показвате по телевизиите, оставяйте тази си грижа зад вратата у дома.:)
| This discussion has been closed. |
Re:
#2273: -
много добре започвате с лагерите.намери се сред непушачите една личност която се заканваше пушачите да ги праща в лагери да ги разстрелва.нашите хакери се потрудиха тази нощ вече знаем от кой компютър е изпратен коментара и лицето ще отговаря за разпалване на междуличностни конфликти.на ход е прокуратурата.