Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
НЯМА да подпиша петицията! Не защото съм егоист или защото смятам, че цигареният дим е полезен. Няма да я подпиша, защото смятам, че като ми забраняват изцяло да пуша в заведенията потъпкват правото ми на свобода, а Вашето право на свобода няма да е потъпкано ако в заведенията има отделна зала за Вас.
Re:
мога да добава да се постави край на държавния рекет върху собственоста на заведенията.нека техните собственици сами да избират колко и какви зали да имат или какъв вид да им бъде заведението за пушачи или за непушачи.досега държавния чиновник им беше стъпил на врата и се разпореждаше с тяхната собственост.това трябва да бъде забравено веднъж и завинаги.
Re:
щом вие не искате да ви димят инвестирайте и си направете заведение за непушачи.как и с какво право се разпореждате в заведения след като и един пирон не сте заковали в тях.
Re:
Без да се заяждам, ще отговоря - бях бременна и вече ми личеше, влязохме в едно заведение да хапнеи и аз натъртих, че искам да ни настанят в залата за непушачи, защото ми прилошава от цигарения дим. Отговорът беше, ми то така или иначе заведението е празно, заповядайте на втория етаж, за да не ви качваме чак до третия. Послушахме, седнахме и 5 мин по-късно се изсипаха всичките околни офиси в обедна почивка и ми одимиха живота... Ето, аз се оказах непушачка, насред залата за пушачи, без това да е желанието ми... И какво правим?
Re:
Извинявам ви се от името на всички разпалени непушачи. Повечето тук сме не за да ви обидим, а за да спрем неблагоприятните ефекти върху здравето на хората от насажданата с десетилетия социална стигма - пушенето. То ва което споменавате за непушачите в залата за пушачи за съжаление беше твърде често срещана гледка. Просто салоните за пушачи бяха по-топли, със по-добро обслужване и ако щете дори по-добре декорирани. Факт е и че на много непушачи цигареният дим не им пречи чак толкова, но е и факт че им вреди на здравето. За това изцяло подкрепям закона, като допускам да се либерализира в известни граници, като повтарям това трябва да стане без раделение на пушачи от непушачи във отделни салони. Единствения изход са малки помещения за пушене без столове и обслужване.
АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ ИСКАМЕ ЦИГАРКИ АЛЕ АЛЕ КУПАТА Е НАША АЛЕ АЛЕ ИСКАМЕ ДА СИ ПУШИМ ДОКАТО ПИЕМ КАФЕТО АЛЕ АЛЕ БЕРОЕ ШАМПИОН.....................................
Re:
Ресторант Хеброс в Пловдив забрани пушенето година преди законът да влезе в сила. Така ще бъде и ако законът бъде отменен.
примера е непоходящ това е лично решение на собственика му.никой не го е заставял да го прави но не е така с другите собственици на заведения.те бяха заставени да забранят пушенето от всесилния държавен чиновник.това трябва да се промени веднъж и завинаги.не може да се рекетират собствениците по такъв начин че да губят от своята дейност и още повече да се нарушава правото им на собственост.
Re:
Много ме дразните с подобни смотани коментари, защо като е имало зала за непушачи са били празни, ами защото драга моя, като си с компания от няколко пушача, ще отидете в залата за пушачи за да мога да пушат, защото в ЗАЛАТА ЗА ПУШАЧИ НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА НЕ СЕ ПУШИ, ДОКАТО В ЗАЛАТА ЗА ПУШАЧИ Е ЗАБРАНЕНО!!!!!!!!!!!!!!! или като излизат пушачи и непушачи, да се разделят в разлини зали, ама хайде малко мислете бе да му се незнае................................
Re: Re:
Ако сте приятели,значи сте склонни на компромис.Явно Вие просто се събирате със случайна шайка алкохолици.Моите почитания
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Правилно ,правилно..рекламирай от рано ,защото скоро ще имаш само няколко клиента на по чай и салата от моркови
Re: Re:
То нали ако имаше полза от такива заведения ,отдавна щяха да бъдат преуспели.Пазарната икономика не търпи празно пространство
Подписвам се , защото това е важно за здравето на нацията и на нашите деца !
Имам много приятели, които отказаха цигарите, когато се въведе забраната , което и те оценяват като голям + !
Така че смятам за пълно лицемерие и някаква поредна "игра" опита да се отмени забраната .
Жалко, че с петиция трябва да убеждаваме "бизнесмениет", че техния бизнес не зависи от цигарения дим , а от тяхното умение да правят бизнес. Да обиколят света и да "почерпят" примери по този въпрос.
| This discussion has been closed. |