Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
фалираш последните заведения останали в български ръце ,а само около 1600 подписа за забрана на
продажба на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.Срамувам се за хора като вас!!!
Re: Азазел - какъв си ти?!
Уважаеми...
НЕ! НЕ МОГА да се обръщам така към подобна личност, която не проявява и грам мисъл, съответстваща на нивото на индивид от 21-ви век!
Но най-простият отговор на такъв род баламурщини е - без автомобили и ТЕЦ-ове ще се върнеш, драги, на клоните (или в пещерите...), където, май ти е мястото!! И затова сме принудени да ги търпим...Но какъв е смисълът да търпим и дименето (за кеф??), с което ни тровите...най-вече новите поколения, които нямат никаква вина да растат в такава обстановка!
И инкриминирането няма да помогне по никакъв начин, докато има такива "заклети"самоубийци с такова самосъзнание!!...
Re: За ПЪЛНА ЗАБРАНА на ПУШЕНЕ на ЦИГАРИ ИЗВЪН ДОМА на ПУШАЧИТЕ и ПРОТИВ ПУШЕНЕ на ОТКРИТО и на ЗАКР
E...aко има ХОРА...да четат и да подкрепят безусловно!...
Re:
айде по-спокойно!въпрос на време и ще свикнем с тези ограничения и пак ще ходим по заведения.
ПРОТИВ ПУШЕНЕТО съм на ОТКРИТО и на закрито на обществени места!
ПРОТИВНИК съм на ПУШЕНЕТО на ОТКРИТО и на ЗАКРИТО на обществени МЕСТА и В АСАНСЬОРИ!
ПРОТИВ ПУШЕНЕТО съм заради ЗАМЪРСЯВАНЕТО с УГАРКИ от горящи цигари и с ФАСОВЕ,
заради изхвърлянето на ФАСОВЕ и УГАРКИ от ГОРЯЩИ ЦИГАРИ по тротоари, релси и по улиците
безразборно от ПУШАЧИТЕ, ПУШЕЩИ на ЗАКРИТО на ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА и на закрито в ПОДЛЕЗИ,
на открито по СПИРКИ и навесите към тях на ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ,
от шофьори, в таксита, в тролеи, във влакове на метрополитена,в автобуси и от ватмани в трамваи,
по УЛИЦИ, по ТРОТОАРИ, по АЛЕИ в ПАРКОВЕ И ПЪТЕКИ В ПЛАНИНИТЕ,
където пушачите безразборно, немислещи изхвърлят фасове и угарки от горящи цигари!
НЕКА ЖИВЕЕМ в ЧИСТ и ПОДДЪРЖАН ГРАД, без да се плаща на циганики да разнасят метлите
и да хвърлят фасовете и угарките на своите цигари по земята
и после пак да се правят , че метат, а всъщност да замитат фасовете,
с което си гарантират работата на следващия ден!
ПРОТИВ ЦИГАРИТЕ съм и по МЕДИЦИНСКИ ПРИЧИНИ!
Много е казано по тези проблеми...защото не само тютюневият дим е проблем за обществото! Всички доводи "За" разрешаването му вървят едно към едно и за наркотиците...И няма никакво значение, че милиони умни и достойни хора се борят против тези злини на цивилизацията!!...
Проклетията идва от зле разбраната демокрация - особено в незрели общества като нашето - в което не умните и кадърните управляват и наставляват останалите, а... Тук, у нас, само крути мерки може да доведат до реални резултати - иначе жална им майка на следващите поколения! И всички тези "наследствени" болести и поражения са само следствия от неразумното поведение на родителите - сега и завинаги!! Но който има уши - чува, има очи - вижда...има акъл - помни, разбира и живее както трябва!... На останалите - "чатала на врата" и по-здраво да ги натискаме - поне на нас и децата ни да не вредят!!!
Л.Петров
София, БЪЛГАРИЯ!
Законно е да се продават и пушат цигари!
Re: ПРОТИВ ПУШЕНЕТО съм на ОТКРИТО и на закрито на обществени места!
#1309: БОРИС ТАШКОВ - ПРОТИВ ПУШЕНЕТО съм на ОТКРИТО и на закрито на обществени места! НУЖНА ТИ Е ПРОФЕСИОНАЛНА ПОМОЩ ОТ ПСИХОЛОГ , ДРУЖЕ, ЛУД СИ!
С тях е приятно...под открито небе.
Никога не съм пушила и приветствувам петицията!!!!
Призовавам всички хора да спрат цигарите,защото новото 4-то измерение,в което навлязохме е несъвместимо с никотина,т.е,ако човек пуши,той не е в синхрон с новите вибрации!!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#5: Димилников -
пуши си в спалнята