Да се поправят грешките в отговорите на матура английски 2014
Свържете се с автора на петицията
Re:
Факт е , че грешки има, след като съм взел и SAT и TOEFl мисля, че имам някакви езикови умения. Все пак 6-цата ми зависи от есето, но с тези грешки имам бонус точки, които могат да си изиграят ролята.
Re:
Не, в В пише, че не я е играл убедително, а в текста, че не се е появил на време и са му се ядосали
ГРЕШКИ
12. Construction work on the Statue of Liberty began in France around the mid-1870s.
Само аз ли мисля ,че никъде не се споменава това кога е започнато?
Re:
Construction work on the Statue of Liberty began in France around the mid 1870s Конструкцията започва във Франция около средата на 70-те от 1870-та година вярно грешно или не се споменава ?
was presented to the United States of America in the nineteenth century by the people of France Бе представена на САЩ през 19-ти век от французите ... това е точно 1-вото изречение казват че е представена 19-ти век на САЩ а не кога е започната и по средата на кое десетилетие А) е грешен отговор
Re: Re:
Извинявам се ако не съм те разбрал правилно, но \took ten years to complete\ \By 1884, a statue which was 151 feet tall, had been erected in Paris\ 1884-10 години = 1874 = mid 1870s. А) е вярно.
Re:
ami tochno drugiq ne se e poqvil izobshto, a ne che si e izigral rolqta ne kakto trqbva
РЕЗИЛ!
| This discussion has been closed. |
Harrison Ford got the role of Han Solo in Star Wars because
B) the actor who was originally cast in it didn’t play it convincingly.
C) he happened to be available when a quick replacement was needed.
Ford was one of the carpenters on the set for Star Wars, and he was not originally supposed to be Han Solo. But the guy who was did not show up on time and George Lucas got so fed up that he
told Harrison Ford to come over and play the part