Да се поправят грешките в отговорите на матура английски 2014
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
Хаха, ами тези, които искат да кандидатстват в чужбина?
На повечето места се кандидатства с оценките от дипломата и няколко точки от матурата може и да имат достатъчно голямо значение за общата ти оценка и следователно дали ще те приемат там, където искаш. Или може би ще им обясняваш на чужденците, че тука в България са сбъркали малко леко матурата и отговорите и всичко е пълен фарс и то такова така нали знаете то така не такова тука така :)
Въпросът е принципен - технически или не, подобни грешки показват само колко абсурден е изпитът и целият механизъм около него.
И, между другото, много се радвам, че сте тръгнали да си проверявате сами матурата, защото аз изобщо не възнамерявах и ако всички бяха като мен... лошо ;д
а, и да, последно: Не всички се борят да хванат тройка. Повечето тук, щом са забелязали, че има нередности, по-скоро шестицата гонят...
Re:
Наистина ли смяташ, че 2300 зубъри случайно са сбъркали точно едни и същи въпроси и им е дошла идеята да правят петиция ей така?
Re:
Сигурно са хора, обаче има професии при които грешките не са позволени.
Ако се качваш в самолет и пилота е неадекватен сигурно няма да му съчустваш, а ще искаш да го махнат от там.
Точно, че от един зубър е тръгнало и всички подире му. Откъде си сигурен, че всички подписали се са държали матура по английски или изобщо са ученици? Ами останалите 7-8 хиляди?
Re: Re: Re:
Ами ти като си преписал отговорите и съжаляваш, че сега няма да са ти верни (заради каприза на един зубър), сам си си виновен.
Re: 25 въпрос
25 въпрос е зададен коректно и отговорът е напълно ясен. Това е лесен въпрос.
Re: Re: Re: Re:
Хаха, аз съм бил преписал отговорите. Жестоко грешиш. И сега сигурно, за да получи един проклет зубар отличен 6, аз ще получа под 4,00 за която съм учил, за разлика от други. Тъпаци. Дори не мислите с тия глави.
Demizu had been unemployed for only a year when he got arrested.
A) True. B) False. C) No information in the text.
26 въпрос: Не B, a C. Не е уточнена датата на статията, а трябва да предположим, че е от тази година. Това е некоректно.
was arrested in September last year (арестуван е през септември миналата година) - демек 2013г., понеже зубърчето сигурно не е разбрало.
So after he lost his job in 2011 (след като е изгубил работата си през 2011г.) - това колко прави, бе?
Re: Re: Re: Re: Re:
При положение че се въртиш около 4,00 надали ще ти свалят оценката значително няколко грешки вповече. :D
Вашето хейтване край няма просто...
---
Точно за това ли се хващаш? Мисля, че 5ти и 6ти въпрос, както и останалите, нямат никаква нужда от коментар.
Re:
Правят снимки, пост-ват на Инстаграм - това не са ли общи интереси - баба ми няма такива.
Re:
използване на определени социални медии, Инстаграм, както и правене на снимки и публикуване тук и там, това са общи интереси
Re: Re: Re: не сте прави
23 въпрос, според мен, е коректно зададен, защото 'develop their relationship WITH their hashtag' не означава 'develop their relationship ON INSTAGRAM USING their own hashtag'. In other words, they did not have a 'relationship with their hashtag'.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: racism
Re: Re: Re: Re:
За твоя информация, по принцип изискването за сертификат си е съвсем отделно условие. Това няма нищо общо с условията за оценките на матурите и дипломата.
Това е просто безобразие. Недопустимо е на ДЗИ да има правописни грешки, да има подвеждащи и неточни въпроси и отговори и очевадни грешки да се посочват за верен отговор. Министърката няма какво да се прави на ущипана мома и да говори за техническа грешка и да отклонява темата, като се засуква с разни схеми с SMS-и. Ще давам аз 100-200 лв. на някакъв незнаен "знаещ" при положение, че са давани години на ред пари за курсове, школи и съм изкарала СРЕ. И ще ме оценяват хора, дето в изпита са написали relashinahip ....
Дори и една грешка е недопустимо. В министерството си има хора само за тази работа и ако не са кRe:
| This discussion has been closed. |
#195: - Re:
Имам съученичка, която няма да бъде приета в университет извън България без 6.00 на матурата. Момичето учи години наред за тази матура и сега няма да може да отиде не защото е тъпа, неспособна или мързелива, а защото Министерството притежава тези качества. И айде моля ти се, без комплекси. Ти като искаш, изкарвай си 3 по английски, стой си в ъгълчето и хейтвай хората, които имат бъдеще.