За целогодишно астрономическо часово време в Република България
Свържете се с автора на петицията
Гост#1 Aug 20, 2013, 16:36
Подкрепям
Гост#2 Aug 20, 2013, 16:37
Смяната на времето, не води до икономическа ефективност и е добре да бъде вйъзстановен естественият ритъм на времето.
Гост#3 Aug 21, 2013, 07:15
Мега досадно е с тези две времена. Само се кандилкаме напред/назад...
Гост#4 Aug 21, 2013, 12:01
Никой не е по-умен от майката природа - пощадете хората и биологичния ни часовник - пощадете себе си!
Гост#5 Aug 21, 2013, 17:48
Страхотна идея. Радвам се, че някой се е заел, че ако очакваме някоя от отговорните институции да го обмисли заряда на слънцето ще свърши...:)
Гост#6 Aug 21, 2013, 21:05
на маймуни ни правят с тая смяна на времето, а ефекта е недоказан!
Гост#7 Aug 22, 2013, 10:57
Промяната на времето води до дисбаланс в организма, от там се получават и други аномалии,
особено при възрастните хора, като мен.
особено при възрастните хора, като мен.
Гост#8 Aug 22, 2013, 20:35
Такива като мен хората наричат "сови", които за разлика от "чучулигите" много често остават до късно през нощта за да напишат своята статия, книга или проект. И в малките часове на денонощието като че ли резутатът е значително по-добър отколкото в шумните часове на деня. Спомням си и колко много студенти взеха висшето си образование подготвяйки изпитите си в същите тези часове. Какво става с тези хора, когато внезапно се променя жизнения ритъм с един час напред. Стресът може да те доведе до лудост! Затова не приемам и няма как да приема смяна на биологичния часовник с така нареченото лятно часово време!
Гост#9 Aug 23, 2013, 03:42
Крайно време е да бъде премахнато това стресиращо решение, чиито икономически ползи са много спорни. За сметка на това стресът от него е абсолютно реален и отражението му върху хората е крайно негативно. Аз и семейството ми подкрепяме петицията изцяло.
Гост#10 Aug 23, 2013, 07:47
Подкрепям.
Гост#11 Aug 23, 2013, 08:56
Може благоприятното решение да се вземе и след месец октомври, когато ще сме преминали към астрономическото източноевропейско време, което желаем да остане за постоянно,но не по-късно от края на месец февруари догодина.
Гост#12 Aug 23, 2013, 09:43
От години си мисля за това. Дано да стане.
Гост#13 Aug 23, 2013, 13:31
Излишен стрес за организма
Гост#14 Aug 23, 2013, 13:43
крайно време е да спрат да ни стресират 2 пъти годишно! Свикваме за около седмица с новото време, а каква полза има от това? За пестенето на енергия или за какво???
Таня#15 Aug 23, 2013, 16:52
Поне 2 седмици съм като болна от смяната- имам отличен биологичен часовник и никак не ми се отразява добре тази смяна.
EI_DJI#18 Aug 25, 2013, 08:58
Постоянно астрономическо часово време
Браво!на този който се е сетил за това. АЗ ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО,ДА ОСТАНЕ АСТРОНОМИЧЕСКОТО ЧАСОВО ВРЕМЕ /зимното/!!!Който е измислил тази смяна,да тормози не само хората,но и животните,с това въртене на стрелките напред,назад.Да ходи патки да пасе !!!
Гост#19 Aug 25, 2013, 09:19
Много се радвам,че някой се е сетил за такава петиция Да се върне астрономическото време целогодишно.Дано обаче нещата да стигнат до край,да не остане само петиция и подписи.Лично аз,много ще се радвам,ако най после това въртене на часовника се ОТМЕНИ!!!
Гост#20 Aug 26, 2013, 06:36
Напълно съм съгласна с петицията.
Гост#21 Aug 26, 2013, 19:11
Излишно действие е това два пъти годишно да се въртят стрелките или пренастройват електронните часовници.Астрономическото време си е най-доброто време.
Гост#22 Aug 28, 2013, 06:07
Подписах се за целогодишното астрномическо време,тъй като съм с влошеено здраве и промените се отразяват зле .
Гост#24 Dec 31, 2013, 19:41
Лошото на тази петиция е,че е малко вероятно да доведе до нещо добро.За сметка на това всички подписали я ще бъдем включени в черен списък и товаще се използува в наш ущърб от всеки,който има достъп до тези данни...
ДММ#25 Mar 27, 2014, 03:30
Нека да се следва нормалното време и да се спре с тази малоумна истерия за промяна на времето. Нарушаването на режима на стотици хиляди, може би милиони хора които работят в транспорта директно влияе върху безопасността в тяхната дейност. Това е част от нашето ежедневие, нали или някакви съмнителни икономии са по важни. Огромна дивотия, объркваща живота на хората. Нека бъде премахната!
| This discussion has been closed. |