ДА СПАСИМ СГРАДАТА НА ОДК-ВАРНА!
Свържете се с автора на петицията
Децата, които посещават 25-те школи на ОДК - Варна са от 5 до 18 годишна възраст.
Интересът към школите е много голям не само защото са безплатни, а защото нивото на обучение е много високо. Децата ни са лауреати в престижни международни и национални конкурси.
Много се надявам Община Варна да открие за Детския комплекс сградата, която да отговаря на изискванията за работа с деца и в нея да се поместят всички дейности, които са разпръснати в моменвта из цяла Варна. Защото комплексът е за децата на Варна и трябва да го има.
Аз съм против децата ми да ходят в МОЛА, вместо да спортуват навън или играят.
В МОЛОВЕТЕ се обучават САМО за консуматори!!!!!!!!
Така, че всяка постройка за деца, различна от гореспоменатите е добре дошла за бъдещето ни!
Но е ясно, че още някой е решил да стане милионер...
Внесла съм в Общински съвет, до Кмета и Министъра подписката с молба да не се продава имота!
Побързайте! Утре внасям молба за разрешение да присъстваме пред Общината в сряда и четвъртък, когато ще заседава Общинския съвет, и да отстоим интересите на децата!
Който може да дойде - по възможност с тях - това касае най-много тях! те са нашето бъдеще!
Ние не сме наследили земята от нашите предци,а сме я взели назаем от нашите деца!- казва индианска притча!
Община Варна дълго се хвалеше, че е най-развиващата се община/град в БГ.... Толкова ли свършиха парите в каса "приятели", че се стига до разпродажба на действаща собственост? Толкова ли тъпи са варненските общинари, че не могат да "управляват" общинската собственост, която им е поверена, по-добре от който и да е друг "купувач"? Vox populi - vox Dei. Ако не днес - утре, но ще опитаме и днес :)
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the author of the petition.