да спасим Морската градина!
Свържете се с автора на петицията
28 Март 2012
[14:42:57] Vania Angelova: [14:39:08] Vania Angelova: Варненската община ще стопанисва т. нар. историческо ядро на Морската градина, което е паметник на градинското и парковото изкуство. До момента имотът е собственост на Министерството на културата, но поддържането му се осъществява от местната власт
Като зная състоянието и политическата неграмотност в България, комбинирана с твърдо заелите ключови места в управлението на страната мафиотски структури, не бих желал да коментирам конкретно, но ще ви кажа, че няма да ви бъде лесно.
Подобна борба е борба срещу вашата мафия, респективно правителството и е обречена на неуспех.
Промени може да има САМО, ако се обърнете за помощ към институциите на Европейския Съюз или Щабквартирата на Обединените нации в Женеве, Швейцария.
Въпросните организации и ведомства могат да натиснат правителството и то да клекне, но ако си мълчите, по един или друг начин няма да постигнете нищо. Опитите за промяна вътре в държавата ще останат без резултатни.
Така че кураж и повече смелост. Точно поради тези идиоти и техните последователи напуснах България и намерих онова, за което дори не съм мислил, че може да съществува - спокойствие, сигурност, добра работа и устройване на децата ми, които вече изкарват парите си и имат техни домове в Ню Йорк Град и Мак Лейн, Вирджиния.
Съжалявам за България, но сам избрах пътя на запад още през 1993 когато ми стана ясно, че НИЩО не може да се промени и нищо добро не очакава българина.
Оказа се, че и без да питам Баба Ванга съм познал.
С уважение,
Стефан Бонев
Re:
г-не, аз вярвам, че може - да останат децата ни тук! не е нужно да бягаме в чужда страна и да започваме отначало! тук е нашия дом и трябва в него да се живее правово - презмбюла на конституцията ни го гласи, а в Конституцията на РБ :
Чл. 15. Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.
Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.
(6) Държавните имоти се стопанисват и управляват в интерес на гражданите и на обществото.
This comment has been removed by the author of the petition.
Искаме жива среда за живеене! :)
Re: Re:
Блажени са вярващите!!Но тук няма нищо което да задържи младите!Верно това е нашата родина,но какво от това...Сажалявам но не съм мазохист,аз и цялото ми семейство напускаме,защото дори в Албания ще ни зачитат повече.Това бездушие което властва тук ме подлудява.Не искам,но трябва.
Re: Re: Re:
по-лесно е човек да направи ремонт на къщата си, отколкото да прави нова!
иа най-лошата майка е по-добра от най-добрата мащеха!