Peticiq.com

Да спасим детската площадка пред Народен театър “Иван Вазов”.

Нова детска площадка ще има до два месеца, този ангажимент пое г-жа Ралица Маджарова директор на Дирекция ''Зелена система''

Гост#1 May 28, 2015, 11:15
Браво! Благодаря Ви за усилията, г-н Мандажиев!
Гост#2 May 28, 2015, 11:17
Поздравления за усилията и енергията по осъществяване на това мероприятие! Една птичка пролет не прави, но пък е важно все някой да поеме инициативата, за да се случат нещата. Успех!
Гост#3 May 28, 2015, 11:17
Супер! Браво!
bilkata#4 May 28, 2015, 12:05

И аз с децата и внук си благодаря за усилията!  Силно съм впечатлена и от това, че за първи път имам обратна връзка от многото петиции и протести, които през годините съм подписвала през интернет! Досега никога не бях получавала обратна информация какво се случва със съответния проблем и евентуално от някоя медия разбирах развитието на събитията. Така че - поздравления и благодарности и за това! Успех и късмет!

Гост#5 May 28, 2015, 15:09

Когато коментирах с 4 - годишната си внучка премахването на площадката тя каза "Тази площадка я е махнал някой, който не обича децата". Сега съм щастлива, че ще мога да й покажа обратното - че има много хорра, които не само обичат децата, а и се борят за тяхното детство. Благодаря Ви, г- н Манаджиев и признавам че съм горда, че и аз бях малка частица от Вашата борба.

Светлана Ирманова

Гост#6 May 28, 2015, 15:32

Браво най-вече на г-н Мандаджиев!

Гост#7 May 28, 2015, 20:04
Браво! Благодаря Ви за отговорната гражданска позиция!
Гост#8 Jun 02, 2015, 16:38
Браво!!!!!!!
Гост#9 Jun 03, 2015, 06:02
Браво! Радвам се, че от обединените усилия и в частност от Вашите имаше полза и смисъл. Дано си свършат работата от общината добре!
Гост#10 Nov 05, 2015, 06:38
Благодаря Ви, че ни информирате! Чудесно е да има повече места за игри.
Гост#11 Nov 05, 2015, 08:33

Само че преди имаше две къщички с пързалки и три-четири люлки, а сега само една пързалка и люлки наполовина.

Гост#12 Nov 07, 2015, 09:41

Определено Благодарностите са за Вас г-н Мандажиев! - Имам и малка надежда, изпълнителите на новият проект да се подведат по Вашият пример и да изпълнят повече от това на картинката ... Сещам се и за друга разрушена детска площадка в близост - в началото на ул. Бачо Киро в ляво (Бачо Киро № 3-5). Дано и там да има подобно развитие. 

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.