Петиция за възрастов праг за получаване на помощи при бременност
Свържете се с автора на петицията
Re:
Може да се разпечата и да се рганизират доброволци по градове,където да събират ръчни подписи!
Подкрепям на 100%. Аз съм майка на 3 деца. Дъщеря ми скоро ще навърши 18 години и до днес моето семейство не е получило нито стотинка от държавата. Не защото нямаме нужда, а просто защото и аз и съпругът ми имаме образование, работим, доходите ни са "на светло" и поради тези причини НЯМАМЕ ПРАВО на детски надбавки.
da se spre s izto4vaneto na pari za otglejdaneto na romskata naziq ,koqto ve4e ne e malzinstvo ot parite koito na6ata durjava bi trqbvalao da dava na bulg semeistva za otglejdaneto i vuzpitanieto na bulgarskite deza
С малки крачки, но редовно трябва да се научат тези търтеи, че за да получават, трябва ПЪРВО ДА РАБОТЯТ!!!
А, когато ни заля смрадливата циганска кал в Аспарухово и се мъчихме да я изринем от домовете си, мангалите вече бяха на опашка с мерцедесите пред кметството придружени и от събратята си от Владиславово, докато служителите се поусетят да им искат и личните карти за проверка на регистрацията, а през това време на мен у дома ми донесоха три хляба и една паста за зъби ;-)... Българийоооо, за тебе ТЕ УМРЯХА... Не циганите де!
| This discussion has been closed. |
Те са повече от нас и ние не смогваме да ги издържаме. Дано се прекрати това.