За ефективна присъда на психопата, убил котка от гр.Бургас
Свържете се с автора на петицията
"Хора" като този изверг трябва да бъдат в затвора, нямат място сред обществото. Надявам се, че малките на нещастната котка са прибрани. Успех, дано този път това жалко извинение за човек не се размине с решетките.
толкова повече заобичвам животните
мразя хора които поругават или убиват животинки
Отпадък за обществото, дано умре възможно най-скоро този проклет изрод...
Не мога да приема жестокостта на хората спрямо животните.Просто не е нормално!
Крайно време е такива изроди и чудовища да бъдат наказвани жестоко! Заради зверството, което е извършило това изчадие, то заслужава не затвор, а смъртна присъда!
Аз съм против насилие,малтретиране и убийства на беззащитни животни!
Vzemete my kycheto i go vkaraite v zatvora lepnete my edna 4 cifrena globa minimym sushto i da raboti v polza za durjavata i da my se zabrani da otglejda drygo jivotno tozi trqbva da bude razcheknat na kol !!!!!! vkaraite go v zatvora !!!!!!!!!!!!!!!
Моля, намерете и публикува адрес и номер на негова колата !
Най-вероятно, 26-ти рожден ден той вече не отпразнува
| This discussion has been closed. |
Момчето е взело-дало. Мозъкът му е изпържен от кофти синтетика и е в тежест на обществтото, вече е извън пътя.
Абсолютна проява на жестокост и нисък капацитет! Умът ми не проумява защо този опит за живот се разхожда свободен, да не говорим за останалите му провинения...
Изобщо - има ли съмнения, че този човек, който е сторил такова нещо, е с "чисти ръце за останалите си бургаски шано пости"?
Защо не е в затвора ??? Why? Почему? γιατί? por qué? 为什么?
И за вас би било душевна травма ако сте случаен минувач. За агонията на животното и сълзите на хората, които са го гледали няма да говорим.
За всичко ли трябва да си стоим безучастни и да бъдем сеирджии?
Що се отнася до котките - те са любвеобвилни, социални И беззащитни, лесни мишени на вдлъбнатите от тъпота неизживяни батки.
Да, има и други важни проблеми в държавата, които критиците изтъкват всеки път, приемайки за маловажна извършената поредна жестокост към улично животно, но тук говорим за конкретен проблем - насилието над животните, а не - данъците, мигрантите, политиците и т.н.
Много хора не харесват уличните котки. Да избием и птиците - и те са бездомни. Серат ни по колите.
Затвор, глоба и това е, аз не виждам какво сложно има да се прибере тоя тъпоумник и да не се разминаваме с него по улиците.
Мир!