Петиция за излизане от ЕС,НАТО и за Евразийски съюз с Русия
Свържете се с автора на петицията
Чемоданов, вокзал и право у Москве...Всем.
obezatelno trqbva da se obedenim s Rusia inache zagivame kato naciq napulno ochevidno ni unishtojavat!!!
Noviyt hamer poslanik v Balgaria hvali borisov i pravitelstvoto my za mn dobra rabota. Interesno dobra za kogo? Vav vseki slychaj ne za Balgarite i stranata...
1. Съм българин и не съм родоотстъпник.Искам внуците ми да не се наложи да изучават турски език.
2.Не искам второ "Косово".Змията трябва да се смаже докато е малка.
3.Съм благодарен на Русия, която ни подари свободата,независимо от нейните геополитически интереси.Неблагодарността е присъща за приматите и се наказва по най-жесток начин!
4.Да се изнесат на показ личните протурски интереси на Бойко Б. и приспивните му напеви към привържениците на ПП ГЕРБ.
5.Да се изнесе на показ колко е жалък срахливият Главен прокурор и какъв продажник ще се окаже, ако не се самосезира против антибългарските противоконституцианни действия на тази турска партия.
6.Да се види лицемерното мълчание на ЕС,на който не му пука за БЪЛГАРИЯ.Това е исторически хилядогодишен факт.
7.Време е българският народ,ако е народ,а не гяурин,да спре самоунищожението на Държавата си.
ДОЙДЕ ВРЕМЕ,СТАВАЙТЕ,ОТ СЪН СЕ СЪБУЖДАЙТЕ! ДОСТА ТЪРПЕНИЕ,ВСИЧКИ КЪМ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ УРНИ!!!ДА ИЗЧИСТИМ ОТ БЪЛГАРИЯ НЕ САМО ТАЗИ ПАРТИЯ,НО И ДПС,И ВСИЧКИ НПО!
Da postroim STENA na granicata s Turcia.
Re: Re:
Абе разбирко , я ми кажи тогава поклонниците на коя религия правят сомоубийствени атентати,режат глави на хора,побиват ги на кол ,и много други зверства. Освен на "исляма" ,посочи ми кой друг го прави? Кой ? Будисти ли,хинду ли ,юдеи, християни ли ? Кой ? Проблема е в тая насрана "религия " .!!!! Там е проблема,щото 95%от тия ИЗРОДИ са неграмотни и биват манипулирани "уж за добро"щели да идат в рая с 1000000000000 девици. ЕДИН КУР !!!! ЩЕ ИДАТ В ПРЕИЗПОДНЯТА ДА ИМ НАЗНАЧАТ СЛУЖЕБНО ПО 100 МАНАФА ДА ГИ ШИБАТ ДОКАТО ИМ ОМЕКНАТ ЗЪБИТЕ НА ТИЯ ПРАЗНОГЛАВЦИ. СЪС ЗДРАВЕ !!!
| This discussion has been closed. |