Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Реших да ви пиша, защото много се разочаровам напоследък. Всяка втора новина по телевизията или във интернет е, че някакъв си употребил алкохол и блъснал хора на пешеходна пътека или нещо от рода. Направо е трагично положението във България с тези непрекъснати катастрофи и загиване на невинни хора и после присъдите на виновните за твърде леки според това което са извършили... Не се замислят и продължават да карат като побесняли, или пият и шофират без да се замислят за живота им и за живота на останалите където са на пътя. Разочаровах се много това не е нормално да има толкова катастрофи. Хората просто не мислят за последствията - пият, качват се в автомобилите си и тръгват, а след това се случва най-лошото! Кръв, блъснати хора, загинали и счупени автомобили. Това остава след тези мелета. А след това в рамките на малко време и всичко се забравя и виновният е на свобода ами един живот толкова лесно ли се забравя, особено на дечица, които тепърва трябва да разбират и живеят?! Нямам думи. Теодор е младо момче и тепърва трябваше да разбере много неща, дано присъдата на "поничките" е доживотна. Нещастници!!! Що за хора сте?!
Re:
И аз не мога да повярвам , че има хора като теб !1. Пешеходната пътека е била на 20м. 2 . Хората казват ,че не Тодор , а убииците са били с железен бокс . 3. Глътнал си е езика в следствие от побоя , ако не си разбрал. 4. Защо е избягал единия от братята ? За да може да си подсигури платени свидетел (като теб) и за да може да се обади на хората си от полицията и прокуратурата .5. Как прокуратурата дава изявление , след като не е минало раследването ?6. Като не сте присъствали там , как разбрахте коя е майката на Тодор ,че му се е скарала ?Аз от снимките на разбрах коя е майката и защо тя не му е дала първа помощ , а някой случаен . 7. Не защитавай УБИИЦИ , защото един ден това може да се случи на твоето дете или някой близък . Правосъдие може да няма , но има Господ ! 8. Като не можеш да повярваш на това колко хора са се подписали , можеш ли да обясниш ,, с убииство ли се решава един битов инцидент ,, . Ти никога ли не си свирил с клаксон или не си правил грешки в младините си ? Никога не си убиждал и не си се ядосвал на пешеходци ? Можали са да му покажат , че са по-силни с 2 шамара , но неееее да го осакатят или убиват ! 9. Приятелката на Тодор е видимо в шок и едва ли знае точно какво говори и върши . На това младо момиче ще му трябва дълго време да може да осъзнае какво точно е станало . Така ,че не я бъркайте и нея . 459 искам да ти кажа , че нищо човешко не ти е останало !
Re:
Аз също имам братя и сестри и знам ,че следващи те могат да са Те дори и Аз виновните трябва да се наказват .
За да не умират нелепо Българи -млади деца и възрастни хора.
Re:
Аз съм за доживотни присъди на двамата извършители,убийци!
И по- добре Смъртно наказание за двамата,по същия начин с бокс!
Да ги убият тези свине !!! СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ !! ДАНО и те да изпитат същата болка ! Каквата изпитват родителите на Тодор !!
Крайно време е да се сложи край на целия този хаос, безхаберие и безнаказаност! Не може в една европейска държава да не може човек спкойно да се дрвижи по улиците, и някакви мутри ненадейно изкочили от някъде да отнемат просто така един човешки живот, и това да бъде толерирано от българските и институции! Това вече минава всякакви граници!
Re:
Ти или си тук за да дразниш-трол , или не си нормално мислещ. А за тах мога да кажа: зверове- и абсолютна представителна извадка на едно изгнило общество, където закона нищо не означава. За човещина да не говорим.
| This discussion has been closed. |