Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Re:
Закони има ,но те се прилагат от корумпирани ченгета ,съдии,кметове...Мутрите са начело на държавата. Дали политиците не знаят по места кои са престъпните групировки ? Знаят ,но те работят за тяхното забогатяване и са защитени. Нищо няма да се промени....надежда всяка оставете....
За състоянието на смешната ни държава сме виновни само и единствено ние! Ако Ние гражданите не се противопоставим на така наречените политици, които гледат да пълнят джобовете си докато народът им умира, няма да има спасение. Тодор, е поредната жертва на гражданското нехайство. На родителите му им предстои тежка битка между скръбта и безнаказаното престъпление. Слепи сме ние, всеки седи вкъщи, ядосва се, плаче и пише коментари, а хората продължават да умират и страдат. Не подписка ни трябва, а да излезем по улиците, да покажем на политиците, на насилниците, на мутрите, на крадците и на всички че сме хора, че искаме да живеем нормално, а не в постоянен страх.
Re: Re: Re:
А кое ще реши проблемът? Не се ли разрешават проблемите именно чрез адекватно правосъдие или мислиш, че те не са "толкова" виновни? За какви случаи ми говориш, тук говорим за конкретния случай, за който да си оберат пешкира!
Re:
Да биеш са такава жестокост едно младо момче е също толкова непростим, както и да убиеш човек предумишлено. За мен това си е убийство, и то умишлено. Много силни са били. Единия да го държи, другия да го бие до смърт. Велики са. Това не са и мишоци, това са отрепки
Много хора в тази държава се помислиха за богове. Решават кой да живее и кой да мре. Докато не почнат да си плащат, но не с пари това безумие никаго няма да спре. Вече не знаеш какъв самозабравил се психопат стои срещу теб. Простотия, чувство за безнаказаност-това цари в милата ни родина.
| This discussion has been closed. |
Re:
#4: Пламен -
КАКВО ГОВОРИШ ТИ БЕ?! НОРМАЛЕН ЛИ СИ?! ТОВА СА ПСИХОПАТИ БЕ!!! ЖИВОТНИ!!! ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА КАК ЗВУЧИШ ОТСТРАНИ БЕ, НЕНОРМАЛНИК??? ТЕЗИ НЯМАТ НОРМАЛНО СЪЗНАНИЕ, НЕ МИСЛЯТ АДЕКВАТНО, МОЖЕ ЛИ ДА БИЕШ МОМЧЕ С БОКС ДО СМЪРТ, ЗАЩОТО ТИ Е СВИРНАЛ НА ПЕШЕХОДНА БЕ?! ДО СМЪРТ!!!!! РАЗБИРАШ ЛИ ИЗОБЩО ЗА КАКВА ЖЕСТОКОСТ СТАВА ВЪПРОС?????? И ТОЙ МИ ИСКА РАЗСЛЕДВАНЕ, СПРАВЕДЛИВ ПРОЦЕС И Т.Н. .... НАЙ-СПРАВЕДЛИВОТО Е КУРШУМ В ГЛАВАТА, МОМЧЕ...