Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Аз вече съм подписала петицията, но освен че гледам статистиката, бих искала да получа информация достатъчно подписи ли са събрани и каква е съдбата на петицията - какъв резултат е вероятен?
Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Май не сте гледали клипа където Тодор пада без да има някой до него. А и преди това казват, че имал проблеми със сърцето.
Re:
Пиша тук защото,никаде не е дадена възможност за коментар!Възмущават ме лъжите и манипулациите които са изнесени в петицията!Действително виновните трябва да понесат адекватно наказание!Вярно че е имало бокс,но очевидци казват,ве той е бил на Тодор,за което дори и брат му призна пред репортери на НТв и БТВ!/забележете,след като този който е оказвал първа помощ на Тодор,разказа за това!/Тодор е излязал от колата с бокса,може би за да ги погали,а не да се бие!Линейката е пристигнала на 10 мин.след подадения сигнал/по думите на спешния екип/,но това може да се провери и от дневника в диспечерската! Изнесените данни от съдебната експертиза също не са такива,но ако някой не вярва може да ги провери-Тодор е посещавал кардиолог?!Има и други откровенни манипулации и лъжи в петицията! според мен тези които дават трибуна на такива лъжи и манипулации също трябва да носят ОТГОВОРНОСТ!-има прецедент в ЕС по правата на човека,но това все пак е БЪЛГАРИЯ!!!
Re: Re:
Незнам кой е нормален,но бокса е на Тодор,затова не пиши ГЛУПОСТИ!!! НЕКА ТЕЗИ КОИТО КОМЕНТИРАТ,ПОНЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ФАКТИТЕ!!! ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ Е,ЧЕ ВСЕКИ ГОВОРИ КАКВОТО СИ ИСКА,БЕЗ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ СИ!!!
Re:
НЕ НАРОД А МЪРША-СЛАВЕЙКОВ.ТЕЗИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ УБИЙЦИТЕ.С БОКС БЕЗ БОКС ТОВА МОМЧЕ Е ЗВЕРСКИ УБИТО И НИКАКВА БОЛЕСТ ТУК НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСНОВАНИЕ ЗА СМЕКЧАВАНЕ НА ИСТИНАТА!!!!
Re:
Добре, че никой от вас не е съдия и дано никой от вас не попада на вас подобни съдии. То правото и особено наказателното не е като футбола и политиката.
Re:
Абе вие всички идиоти ли сте ?!?!? Или мозъците ви са промити до прозрачност ?!?!? Кой от вас е свидетел на случката , кой е присъствал на място в момента на това "убийство" ??????!?!!!!??? Ако има такъв между вас , защо не е направил нищо , за да предотврати това ???!!!!???? Петторна съдебно-медицинска експертиза казва , че смъртта не е настъпила в следствие на побой , а вие , понеже сте ДЕБИЛИ , искате смъртна или доживотна присъда за тези , които са се защитавали !!! Доказано е , че починалия е слязъл от колата си с цел саморазправа , доказано е , че БОКСЪТ Е НЕГОВ , А НЕ Е НА НЯКОЙ ДРУГ !!!!!!!!!!!! Значи , всеки кретен може да се прави на мъж , но когато яде бой , иска да го бият като момиченце , с цвете ... Да , ама не ! Щом е бил толкова безумно самонадеян и без всякакъв инстинкт за самосъхранение , значи е получил заслуженото !!! Това е истината , колкото и да не искате да я приемете ! Като общество сме една глутница от малоумни и нагли помияри , които не зачитат никакви човешки ценности и морални такива ! Тази смърт доказва степента на опростачване на нацията ни и необратимостта на този процес !
Още по-коварна намеса върху него в случай на здравословен проблем.
Що за правосъдие?!
Re: Re:
Прав сте, разбира се, но да се мисли е трудно и досадно. Да се подписват манипулативни петиции е лесно...
Към всички подписали петицията - ще кажа две неща: убийство няма, а инфаркт и добре е, че няма смъртна присъда у нас, иначе доста невинни ще затриете като ви чета кръвожадните коментари...
Re: Re: Re:
Много си прав, когато в началото казах че това е лов на вещици веднага ме нападнаха. Луд съм, дано на мен се случи и т.н., ами ако сина ми/дъщеря ми ходи с бухалки и боксове и на лита на бой на чичковци, дали е въпрос на възпитание кой е виновен ? Те че се защитават ли ?
За отстраняване на Цацаров по чл.129, ал.3, т.5 от Конституцията
Тече 4-та година от мандата на г-н Цацаров.
През тези четири години имаше множество дела с висок обществен интерес, по които прокуратурата претърпя пълен крах. http://www.peticiq.com/otstraniavane_na_zazarov СПОДЕЛЕТЕ !
За отстраняване на Цацаров по чл.129, ал.3, т.5 от Конституцията
ЗАЩОТО МЪРШИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАБУЧЕНИ НА КОЛОВЕ ВМЕСТО ТОВА
КОПЕЛЕТАТА ТРЯБВА ДА УМРАТ
Уличното Ви правосъдие се СГРОМОЛЯСА и слава Богу.
Не искам да има убийства
Не искам подобни неща да се случват с който и да е
| This discussion has been closed. |