Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Тия двамата бабаити лъжат в показанията си, и ако останат навън, оправдани "че се защитавали" от едно момче, на половината на всеки от тях по възраст и килограми, те ще убиват пак! Да се разследват също и техните "бизнеси" - ако има дроги и крадени коли - да се съдят за всичко!
ПОДПИСАХ ТАЗИ ПЕТИЦИЯ ЗАЩОТО ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК И ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ЖИВЕЕМ КАТО НОРМАЛНИ ХОРА В ДЕМОКРАТИЧНО ВРЕМЕ...НИЕ НЕ СМЕ РОБИ,А ХОРА С МЕЧТИ,ЧУВСТВА И ТРЯБВА ДА ИМАМЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ И ДЕЙСТВИЯ...СТИГА НА АГРЕСИЯТА,СТИГА!!!!!ВСЕКИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИМА СЪЗНАНИЕ И ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА И НЕКА ДА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ И ДА НЕ ТЪРСИМ НАДМОЩИЕ,А ДА ПОМАГАМЕ НА ПО-СЛАБИТЕ ОТ НАС ДА ИЗПЛУВАТ ОТ ДЪНОТО НА ЖИВОТА.....НЕКА БЪДЕМ ДОБРИ И СЪСТРАДАТЕЛНИ МОЛЯ ВИ ХОРА!!!!!!
Re: Re: Re:
Г-не Вие имате ли деца?Защото,като родител бих ви попитала,как ще живеете без детето си занапред.Всеки познава малко или много децата си!!!!!Бих казала,че чичковците които са с по голям опит е трябвало да подминат случващото се не Тодор.А и каквото да се случва,точно до смърт ли трябва да се стига?Много смешно звучите,като говорите са родителите на Тодор.Аз видях съвсем нормални и опечалени хора,а не тези с парите,които си мислят,че с пари всичко се постига!!!!Лек ден!
Почивай в мир.Млади приятелю макар и да не те познавам.А за тези няма да им стигне само доживотна.А по скоро публично линчуване завързани с вериги и налагани от хиляди камшици !
Re:
Ако аз бях прокурор по случая с убийството във Враца, щях да привлека под наказетелна отговорност за съучастие в убийството и тълпата, която е стояла, гледала е сеир без да се опита да се намеси в помощ на младежа
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -