Петиция за изучаване на тоталитарните режими през ХХ век
Свържете се с автора на петицията
Това е отделен напълно завършен период от българската история. Изминали са 25 години - достатъчни за оценка на събитията. Не е необходимо продължение на затъмнението на този период !
''Жалко е млади хора да изпитват носталгия по соца, да пренебрегват и не знаят истината за престъпленията на режима.'' А какво ще кажат младите хора за превръщането на Родината им в колония на световния убиец хамерика? какво ще кажат за даването на небето ни на чужди сили. Небето на България вече се пази основно от хамерикански и турски самолети. Голяма част от земите й са в ръцете на чужди земевладелци и не принадлежат на България. България я няма като държава и аз лично съм свидетел, че докато ние си дрънкаме за време онова, чуждия бизнес пък и наши фирми се изнасят от България, изнасят работни места, пари, създават лоша слава на България за крадлива страна, където всичко може...какво ще кажем по въпроса....аз лично съм засегнат, а и мои приятели:(
A кога ще се създаде закон за престъпленията на хммм ''демокрацията'' от последните 26 години, която превърна България в бананова р-ка, колония на интермафията, прогони 2-3 млн от българското население на гурбет, продаде Родината на всеки, който има стотинки да плаща ? Ние сме потърпевши в този процес, загубихме близки и роднини и чакаме този съд. Готови сме да вземем участие..
''Защото историята трябва да се знае от тези които идват след нас,'' А ще има ли след нас???? Защото както се развиваме последните 26 години и драстично намаляваме - стигнали сме 6 млн и от тях 2.2 млн са пенсионери и 1.5 млн предпенсионна възраст, няма да има кой да знае, каквото и да било. Изглежда повечето хора тук не могат да осъзнаят най-елементарни неща или са дъълбоко промити мозъци...когато се говори за бъдещетто трябва да се преценява дали ще има такова въобще. Забравих да напиша, че от 6 млн сега около 2 млн от населението не говори и не разбира български език..та ще трябва да му превеждат, ако разбира се циганета и турчета се интересуват от инфото на нашите ''умници'' тук. Много безперспективно мислене имате другарчета:)))) жалкооо
Самият факт, че е нужна петиция, доказва, че т.н. народни избраници са против - защото всичко е в техните ръце. И уж все "имат воля", но за стабилността на порочната си власт (дадена им от "електората" неграмотен), на незаслужените си доходи си (нашите данъци)...
подписах защото без михало няма бъдеще
И вземете сега издигнете боковото лайно за ООН......
| This discussion has been closed. |