Peticiq.com

Искаме "Опълченците на Шипка" и др. да се учат!

Свържете се с автора на петицията

Гост#126 Jan 30, 2016, 08:31
Защото съм българин и искам всички българи да живеят и работят в България!
Защото искам икономика и работни места за всеки трудолюбив и умеещ българин.
Защото искам да се знае че БЪЛГАРИН трябва да свучи гордо!
Гост#127 Jan 31, 2016, 07:59
Защото българските класици трябва да се изучават.Те са големи таланти и тяхната литература е изключително стойностна.
Гост#128 Feb 01, 2016, 06:28
Аз съм българка!!!

Гост#129 Feb 01, 2016, 16:52
trqbva da se izu4avat i pismata na vasil levski trqbva da se pee himna predi da zapo4nat 4asovete,decata da se u4at na rodoluibie
Гост#130 Feb 01, 2016, 19:34
Най-малкото, което мога да направя.Не ми е приятно,че се налага.Но това са неща , на които е жалко, че се посяга.В момента ми хрумна, че нищо не се случва ей така и е за Добро.Много дълго "Спим".Време е! Да се Осъзнаем и да не оставяме Род , Родина и живота си в чужди Ръце.
Гост#131 Feb 02, 2016, 09:31
Защо отново не се говори с конкретни имена? Кои са хората, които сътворяват новата история, кои чужди структури стоят зад тях. Защо отново тяхната персонална отговорност се размива в общата безотговорност. Аз лично искам да знам имената на тези безродници, за колко се продадоха и на кого, а не само някои историци под сурдинка да отбелязват по медиите, че някои от платените историци са вече и професори. Кой знае още колко неща са променени в учебните програми, без дори и да подозираме. Кой посяга на българщината и защо искат да унищожат родовата памет?
Позор за целия ни политически елит, който 26 години се стреми да затрие нацията ни!
А това дали Меглена Кунева ще бъде министър на образованието е все тая.
Гост#132 Feb 02, 2016, 20:09
Защото съм българка.
Гост#133 Feb 05, 2016, 17:20
Искаме Опълченците на Шипка и др. да се учат! Нека не променяме славната ни история, с която се гордеем.
Гост#134 Feb 05, 2016, 17:24
Нека не променяме славната ни история, с която се гордеем.
Гост#135 Feb 08, 2016, 15:16
Искам българската история да се знае и от моите деца, така както съм я учила аз преди 30 години.
Гост#136 Apr 07, 2016, 05:02

Re:

#86: -  

има такава и носи такова заглавие

Гост#137 Jun 29, 2016, 08:43
Mislia, che e dostatuchno da kaja AZ SAM BULGARIN!

Molia da buda izvinen za latinicata.
Гост#138 Jun 29, 2016, 16:02
Нашите деца и внуци, трябва да знаят истинската история. Нещата да се назовават с истинските им имена, не турско присъствие, а турско робство или иго.
Гост#139 Oct 24, 2019, 17:47

Re:

#5: - A Яворов и Дебелянов? Защо не и Радичков? Карат децата да четат " Ние врабчетата " до четвърти клас. Разбират от метафорите му толкова, колкото и от "Малкият принц". Ако няма възрастен до тях, който да им тълкува? Радичков е написал две книжки " за деца". Иначе не биха били издадени.Трябва да се помисли за съвременна класика. За Дамян Дамянов, Стефан Цанев, Миряна Башева, за Борис Христов, за Ивайло Балабанов, Ники Комедвенска... Аз се влюбих в поезията едва когато учих Димчо Дебелянов. След Това се запознах със "Ако нямаше огън " на Дамян Дамянов. Така окончателно бях спечелена на страната на поезията.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
Начин на плащане