"ЗА" запазването на специалността "Парамедик"
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията "ЗА" запазването на специалността "Парамедик"
|
Гост |
#12015-05-15 15:12Това е уникална специалност, няма я в други университети, а има голяма нужда от такива специалисти ( медицински кадри). |
|
| |
|
Гост |
#2 Re:2015-05-15 15:15Така е и до миналата година имаше ужастна нужда от такива кадри, но сега явно е по-добре тези специалисти да бъдат с курс... 6 месечен курс които минава еййй така, а тези хора ще трябва да спасяват живот! Много добре само не после не се чудим защо младите хора на България я напускат!!!!! |
|
| |
|
Гост |
#3 Re: Re:2015-05-15 15:40как така миналата годин ча в недочтиг а тази да не са в излишак |
|
| |
|
Гост |
#4 Re: Re: Re:2015-05-15 16:08За жалост се получи така... и не забравяйте живеем в държава с неограничени възможности! |
|
| |
|
Гост |
#52015-05-16 09:42Погледайте малко западни филми! Парамедиците са навън с линейките и първата помощ. Но те са много знаещи и можещи. Дори шофьорът е такъв. Мястото на лекарите е в болницата. Те предварително знаят за случая и са готови. Няма смисъл този висш пилотаж да е на улицата и да ги бият циганите. |
|
| |
|
Гост |
#6 Re:2015-05-17 15:38Това последното дето го написахте ще ме извинявате ама е ебахти шибаната простотия която можеше да измислите ... Студентка съм в курса: парамедик ! Въпреки че спряха вече специалността трябва да ви кажа че, готовността на чакащите лекари в отделението няма да е нужна ако човека умре по пътя в линейката защото не е имало кой да му помогне ;) ! Но това дали да продължим да учим тази специалност или не, е ЯВНО че се решава от хора като вас! Дано не се стига линейка да ме взема .... опазил господ! |
|
| |
|
Гост |
#7 ЕлиRe: Re:2015-05-17 17:38Ели надявам се тоя отговор да е писан от теб... Напълно съм съгласна с написаното ..Заради подобно мислене,сме на тоя хал.... |
|
| |
|
Промяната не се случва, ако мълчите.
Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото?
Други петиции, които може да Ви интересуват
Ние предлагаме безплатен хостинг за онлайн петиции. Създайте професионална онлайн петиция като използвате нашата мощна услуга. Петициите ни са споменавани в медиите всеки ден и са един невероятен начин да бъдете забелязани от обществото и отговорните лица.