Петиция срещу гигантска ферма за норки край Стара Загора
Свържете се с автора на петицията
Когато животните умират те също страдат.
Всеки трябва да знае че за животинското страдание ние плащаме и с човешко страдание,и за жовотинската кръв се плаща с човешка.Не става въпрос дали човек е вегатарианец или не,става въпрос за несъгласие с тази предварителна смъртна присъда върху тези Живи същества.
Не е нужно да се убиват животни за кожите им при навлизането на толкова много изкуствени материи. Нечовешко е да се взема живот от суета.
Re: Въпреки лекия медиен шум
#675: Веган с ятаган - Въпреки лекия медиен шум
Да ти еба майката крастава!
Re: Спрете Петицията!
С това ли ще просперира България?...С дране на живи животни? Ми кожените палта вече се отричат от големите дизайнерски фирми, те не са модерни. Светът върви напред, ние - назад.
Аз съм против всякакъв вид насилие и убийства на животни, включително и против убийството на животни, отглеждани за консумация на месо. Колкото и крайно да звучи! Това е една от причините да бъда вегетарианка.
Справедливост за животните! По-добър живот за хората! Размърдайте се и решете малко от проблемите, мързеливи политици! Срам сте за България!
Ние сме във война с природата...ако я спечелим...загубени сме...
Против съм нехуманното и зверско третиране на животните! Подобно "хуманно" дране на преспани или упоени животни заслужава не разрешение за практикуване на бизнес, а затвор!
Против убиването на животни
ПАРИТЕ НЕ СА ВСИЧКО. ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ И ЧОВЕЧНОСТ И ПРИРОДА И ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ.
| This discussion has been closed. |