Петиция срещу гигантска ферма за норки край Стара Загора
Свържете се с автора на петицията
НЯМЯМ ДУМИ ДА ОПИША КОЛКО СЪМ ПОТРЕСЕНА ОТ ВСИЧКО ТОВА. НЕ ЗНАМ ХОРАТА, КОИТО ПРАВЯТ ВСИЧКО ТОВА КАК СПЯТ. КАК МОЖЕ ДА НАРАНИШ НЕВИННО ЖИВОТИНЧЕ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ГИ ОТГЛЕЖДАТ.
Защото не трябва да се прави това в Стара Загора! Много е анти и не го приемам! Мразя насилието над животни и като цяло убийството им за каквото и да било, най-вече за дрехи и глупости.... :)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Само една забележка имам: фермата трябва да се казва или "Бухенвалд", или "Освиенцим". Иначе всичко друго е наред - хуманно убиване, хуманно дране, хуманно отглеждане в микроскопични килии... всичко е според най-хуманните стандарти.
Нека спрем тази гадост !
Хора, не ви ли омръзна да пишете еднакви неща..... всички свързани с хората, които имат финансова възможност. Това явно е един много развит бизнес в целия свят и както чета най- вече в проспериращите страни, а не начин на избиване на комплекси както твърдите!
Жалко за хората, които носят такива дрехи. След време умират от мъчителни болести.
Изродииииии ! Как спят нощем такива хора , знаейки колко невинни живота са отнели....... Нямам думи да опиша възмущението си от нас , човешките същества.....
| This discussion has been closed. |