Петиция срещу гигантска ферма за норки край Стара Загора
Свържете се с автора на петицията
Защото съм против издевателствата над животните!
- ПРОТИВ ИЗБИВАНЕТО НА ЖИВОТНИ!!!
Аз викам да направим петиция и против свинефрмите,кравефермите и птицефермите. Най-вероятно 90% от пишещите хапвате от всичко написано по-горе.А поне 70 % от вас им теглите ножа на коледа,гергьовден и т.н. Много лицемерно ми изглежда всичко. Не знам за какво точно ще ги ползват тези норки,но едва ли нарушават естествената популация на норките.Според мен са изкуствен създадени и не влияят на екоравновесието. Наистина не е ок това, ама нека бъдем реалисти.
И сега ми хрумва, че е по-добре да направим петиция срещу хората,които убиват хора по пътища,спирки и тротоари.
Ами ай наздраве и да ви е сладко поредното кюфтенце... :P
Не им ли писна на снобските к**ви от селски произход да кипрят грозните си тела с кожи на одрани животни!!!!
Не разбирам нагласата ви хора. Защо да е абсурдно да се отглеждат норки? Тези животни се отглеждат в едни от най-развитите страни и то не само в Европа. Както се споменава те изяждат много голямо количество отпадъци от други животни и помагат за опазването на околната среда. Въпросните хора ще ги гледат в България и ще създават работни места за хората...аз лично не виждам нищо лошо в това.
Това стига ли?
| This discussion has been closed. |