Петиция срещу гигантска ферма за норки край Стара Загора
Свържете се с автора на петицията
Re:
Голяма част от подписалите се сме вегетарианци или вегани. Някак си мисля, че хората, които подписват това, но не казват нищо за хранителната индустрия до голяма степен са необразовани. Статията доста ясно описва животът и убийството на норките, но случайно ли не ни казват колко нехуманно биват отглеждани и убивани животните, отглеждани за храна? Както с кожените палта, това е индустрия.
Re:
Аз лично не ям животни и нося само своята собствена кожа, но не е там въпросът. Страданието на едно живо същество не е оправдание за страданието на друго. Още повече, че дрането на диви животни (защото те си остават такива, макар че се отглеждат в клетки, което пък прави издевателството над тях още по-голямо) е нещо напълно излишно.
НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЕГОИСТИ
ТОВА Е ГОЛЯМА ИДИОТЩИНА И ГОЛЯМ СЪДИЗЪМ СПРЯМО ЖИВОТНИТЕ, РАЗБИРАМ ДА ОТГЛЕЖДАШ И УБИВАШ ЖИВОТНИ ЗА ХРАНА, ОБАЧЕ ДА ОТГЛЕЖДАШ И ДА ГИ УБИВАШ ЗА МОДНИТЕ ПРИЩЯВКИ НА НЯКОЙ БОГАТИ ФЛЬОРЦИ ДЕТО СЕ ЧУДЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН НА КОЕ КАФЕ ДА ИДАТ И КЪДЕ ДА СИ ПРЪСКАТ МИЛИОНИТЕ БИЛО ТО ЗА БИЖУТА ИЛИ СКЪПИ ПАЛТА ЗА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ДОКАТО ХОРАТА В БГ ИЗМИРАТ ОТ ГЛАД, НЯКОЙ ДОРИ НЯМАТ КАКВО ДА СЛОЖАТ НА МАСАТА, А ТИЯ КУКОНИ ЩЕ МИ СЕ КИЧАТ СЪС ПАЛТА ОТ НОРКИ
Това е предумишлено убийство и то за пари.
Спрете да убивате горките животни, задовлявайте финансовите си нужди, като се занимавате с нещо друго
Вижте какво намерих. Може да изпращате послания на посочения адрес:
| This discussion has been closed. |