Петиция срещу гигантска ферма за норки край Стара Загора
Свържете се с автора на петицията
Да одерем всички тези които извършват това издевателство над бедните животинки.
Нека спазваме правата на животните. Така паралелно се изграждаме като мислещо общество и уважаваме равновесието, раличието в природата. Без тези елементи какви човеци сме?
Имам въпрос,който няма ясен отговор.Каква заплаха за околната среда точно е тази ферма?Щом е ферма,това не означава ли,че въпросните норки ще бъдат развъждани и убивани?Или ще бъдат събирани норки от тук,от там?
Убиването на норки било нехуманно,нечовешко казвате,а сами в коментарите предлагате кучетата и циганите!!! в газови камери?! За каква хуманност говорите изобщо? Някоя кифла да нямала палтенце...това ако е довод-няма да постигнете успех.Това е чиста завист! Да,кожодерството е неприятна работа,но в крайна сметка съм убедена,че 90% от подписалите петицията ядат месо(което познайте-от животни е),носят кожени якета,обувки,чанти,порфейли(отново от животни).Как една норка е "нещо повече" за Вас от една крава?
Против фермата съм,ако животните се събират и умъртвяват,но не виждат реална причина една ферма-развъдник да унищожава околната природа.
Да убиваме животни за да се храним е допустимо. Да ги убиваме обаче, за да задоволяваме суетата и помпозността си - това вече е нечовешко! Тази ферма за норки трябва да бъде затворена и носенето на естествени кожи да бъде забранено!
След като сте такива защитници на правата на горките норки, защо не се обявите и против производителите на обувки, чанти и всякакви аксесоари от естествени материали? Или може би кравата на краката ви не е животно. Абсурдно лицемерни сте. Освен това на животинската храна също има заместители. Не може да оправдавате убиването на животни за храна и да осъждате такова заради кожата им.
| This discussion has been closed. |