''ЗА'' ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА УБИЕЦА НА ВЕРОНИКА!!!
Свържете се с автора на петицията
Гост#377 Sep 01, 2015, 13:56
Крайно време е престъпниците в тази държава да получат заслуженото!!!
Гост#379 Sep 01, 2015, 14:16
подкрепям
Гост#380 Sep 01, 2015, 14:20
Крайно време е да се обърне внимание на ЗНАЧИМИТЕ неща и да не останат ненаказани виновници и престъпници!!!
Гост#381 Sep 01, 2015, 18:15
Каквото си надробиш,това ще сърбаш затворник такъв!!!
Гост#382 Sep 03, 2015, 20:10
kato nqma smurtna prisuda,pone dojivotna damu dadat, no i tova e malko !!!ISKAM VRUSHTANE NA SMURTNATA PRISUDA,samo taka mogat da budat spreni prestupnicite
Гост#386 Sep 04, 2015, 07:41
Smurt!!!!Za tozi izrod zatril mlado nevinno momiche!!!SMURT!!
bory#388 Sep 04, 2015, 19:25
Re: Re:
Dojivotna bez zamqna,su6to sud i prisuda za magistratite ostavili tozi izverg na svoboda
Гост#389 Sep 04, 2015, 20:17
Защото искам да кажа истината.Изборите и референдума са лъжа!Това младо момиче не заслужаваше да умре така-за какво умря-за едно голямо нищо както и много жертви на убийство!!!В момента съм много ядосана, гневна и сърдита.Разбрах, че за убиеца на Вероника ще дадат 12 години, а помагачите му се крият защото са богати или политици, а по моите закони трябва да му дадат доживотен затвор без право на гаранция или смъртна присъда.След 12 години той пак ще ограби и убие човек!!!Но уви-това е положението в България!!!Българите бягат в чужбина не зареди икономически причини, а зареди други причини-зареди слабата съдебна система, корумпирани полицай, фалшиви полицай и богат човек с власт и пари, който финансира престъпниците и терористите и затова се случват атентатите по света, трагедиите, катастрофите, убийствата, самоубийствата и други.Като намерят убиеца на това момче в Борисовата градина и на него ще му дадат 12 години присъда!!!!Затова всичко прикриват и лъжат във вестниците и телевизиите.Ето-вече пускат бързо убийците, наркодилърите, лудите, бандите и други от затворите.Вече разбрах-пуснали са от съда бандата Чуковете, бандата на Черния Роди и бандата на Мила Георгиева. Лошите са добрите в лицето на държавата и галеници в лицето на Темида, а жертвите са лошите в лицето на държавата!!!Затова има малки присъди и толкова несправедливости!!!И затова българските деца умират по трагичен и нелеп начин зареди тази ситуация- те са наказания от Бог за властта и политиката!!!И затова България е лайно!!!Като казва Слави Трифонов-Нема такава държава!!!Затова бягате докато не стане късно...да почива в мир момичето и момчето.Мен и мойте верни приятели/ ние сме 6 и сме българи / се опитаха да ни убият зареди тези думи, стреляха по нас много пъти, много неприятни неща ни се случиха, но оцеляхме..Живи сме и се пазим.Затова се осмелих тук да ги кажа, защото не мога да мълча и съм много ядосана. Така че ако ме убият или ще ме докарат до кома ще съм спокоена, че съм казала тези думи.тук и съм отворила очите на всички!!Така че ако ме убият или съм в кома и на нападателите ми ще им дадат 12 години присъда но аз вече се примирих!!!Пък нека всички ме поставят в лоша светлина и да ме критикуват-все ми е тая..Какво ще да става ще се случи!!!Но поне децата на престъпниците и престъпниците ще са завинаги и ще изпържат в Ада според Библията-те са болестта на века.Още малко ще търпим и ние ще напуснем България ако сме живи!!!....((((
Гост#390 Sep 12, 2015, 16:20
Птосто е,заслужил си го е господинът!!!!!!.
таca#391 Sep 12, 2015, 16:55
Защото няма друга справедливост!
Гост#392 Sep 12, 2015, 17:29
Зaщото Земятa трябвa дa се изчисти от тaкивa плевели.
Гост#393 Sep 12, 2015, 18:41
доживотен затвор за вече доказал неспособността за разкаяние човек
Гост#394 Sep 12, 2015, 18:46
Защото смятам,че по този начин ще бъде оправен проблемът със сигурността на гражданите
Гост#395 Sep 12, 2015, 20:24
Справедливост !
Гост#397 Sep 14, 2015, 07:05
Re: Re:
#396: - Re: таня
подкрепям въвеждането на смъртната присъда.справедливо наказание за убиеца на вероника
koko4ko#398 Sep 14, 2015, 07:13
Е заради такива като този изрод в България трябва да се въведе смъртното наказание.
Гост#399 Sep 14, 2015, 09:27
Ясно е , че няма как в България да бъде върната смъртната присъда. Доживотен затвор без право на замяна върши същата работа. И с това съкратено досъдебно производство , което го измислиха , за убийство мръсниците лежат по-малко , отколкото за стопански или икономически престъпления. Трябва да се направи и петиция за премахване на тази бърза процедура , с която на близките на жертвите направо им се изхрачват в лицата.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: Танжу Ахмед -