ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО
Свържете се с автора на петицията
Защото това е геноцид спрямо българския народ
Nato sasipa armiqta ni.
нато е паразитна организация, която преследва собствени интереси, т.е. интересите на шепа интер бандити, а не Българските или каквито и да било други интереси. Вън от нато и не на робството на хамерика и интермафията. Всички надписи на чужди езици поставени на видни места в България да бъдат сменени с български, а някои и съвсем да бъдат махнати..Съвсем се забравиха, мислят, че България им е бащиния, а ние сме им собственост:( Срам и затвор
И за златото не ни трябват чужди експоататори. И тях вън.
Живея от 99 година в Испания , не ми харесва да съм емигрант , но в ТАЗИ сегашната България няма да се върна , опитах издържах 2 години и пак избягах. Семеен сън с 3 деца , и нито едно не е родено в България .
Самият факт с излизане от формациите ще покаже , че имаме силни и отговорни политиците готови да да се борят за създаването на силна държава с национална идентичност , собствена армия и ускорен икономическо развитие
Не искам да участвам в съюз в който не съм съюзник.Мисля,че трябва да се отдръпнем от този див капитализъм,за да можем да организираме държавата си.
| This discussion has been closed. |