ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО
Свържете се с автора на петицията
България се намира в пълна зависимост армията е сведена до минимум и не може да осигури достойна защита на страната. Родното небе се охранява от чужди сили. ЕС не донесе благоденствие на народа, дори напротив: ние внасяме повече пари от тези, които усвояваме!
ЕС и НАТО имат пагубно влияние върху България , българската националност, религия, икономически интереси и бъдеще. В обятиятя на ЕС България изгуби повече от 2 милиона от населението си , чрез емигрантство на работническата класа и интелект. А бъдещето с ЕС и НАТО изглежда пагубно, защото България ще бъде напълно ислямизирана и превзета от цигани , турци и араби превръщайки се отново в роб на Османската империя. Единствената и последна надежда за спасяването и оцеляването на българският народ, духовност и военна и икономическа независимост е излизането на България от ЕС и НАТО и обвързването ни с Русия.
върви към гибел!
За силна и независима българия!
Повечето коментарите не стига, че са изключително неграмотно написани, но и безумно безсмислени. Не знам къде ви е акълът, но май не сте много наясно, че в момента всички структури в България функцуонират само и единствено благодарение на мизерните помощи от ЕС. Няма нищо, което да се самофинансира...абсолютно нищо, така че излезем ли от съюза сега - жална ни майка...Да не говорим за хилядите работещи без виза в Германия и Великобритания, които издържат немалка част от живеещите тук. Проблемът ни не е нито НАТО, нито ЕС, проблемът сме си ние и онези 240 селендури, и техните притурки...
Нашите управници , трябва да седнат и да си припомнят историятя. Нямям думи , окрадаха и упостошиха малката ни държава , продадоха се продадоха балгария в името на парите който те присвоиха а не (държавата) както би трябвало да е , в НАТО и ЕС сме а България продалжава да тъне в немотия , като чета разни публикации , и виждам че сме наи бедната страна от 28те в ЕС ми става жалко , а за ЛУКАВАДА И ПОДЛА усмивка на Плевнелиев не ми се говори , ТРЯБВА НИ УПРАВНИК КАТО ПУТИН И НА НАС.
Аз обичам България.
| This discussion has been closed. |