Смъртно наказание за изнасилвачи и убийци и защита в дома ни!

Човешки Права, къде са?!

#1

2014-02-21 10:52

Жестоко убийство на осмокласничка потресе Макеевка (Донецка област). 14-годишната Полина отишла до магазина за торти и не се върнала, съобщава ТСН. Роднини на жертвата обвиниха полицаите, че не са си свършили работата.
Служителите на реда отказали да търсят изчезналото дете и близките били принудени да го издирват сами. Съседи и приятели на семейството обикаляли града с надеждата да открият девойката жива и здрава. Трупът на Полина е намерен на следващия ден на изоставена строителна площадка. Баба й разкри, че момичето е намерено с избодени очи. Преди бруталното убийство извергът, който е отвлякъл Полина, се опитал да я изнасили, а накрая я е обесил с колана си./pik.bg
Човешки Права, къде са?!

#2

2014-02-21 10:53

Извратенякът от Маринка Георги Гочев, който заедно с любовницата си Стоянка Тодорова извършиха поредица от зверски изнасилвания и получиха ефективни присъди от по 5 години и 4 месеца от Районен съд-Бургас, иска да излезе на свобода, съобщава “Флагман”.
Гочев от девет месеца е в ареста с наложена мярка „задържане под стража“. Според адвокатите му в затворническа среда още повече се отключили проблемите на Гочев с хипертоничната болест на сърцето, заради която той е пенсиониран в Швейцария. В същото време детенцето му е на пет години и се нуждае от грижи предвид факта, че майката на Гочев, която досега го гледала, също е с разклатено здраве.
Според прокуратурата се ходи по тънка плоскост и предвид налагане на нужната обществена превенция за деянието на подсъдимия не би следвало да му бъде променяна мярката.
Гочев има осъдителната присъда на първа инстанция. Той притежава и швейцарски паспорт, с което значително нараства опасността да се укрие. Диагностицираното му заболяване пък спокойно може да се лекува в Медицинския център на затвора, смята държавното обвинение.
В крайна сметка състав на Районен съд-Бургас възприе тезата на прокуратурата и остави Гочев да търка затворническите нарове. Магистратите отчетоха, че не са налице никакви промени в здравословния, семеен или социален статус на обвиняемия, които да дават основания да бъде променена мярката му.
Делото срещу него вече е на втора инстанция и вероятно ще се гледа от Бургаския окръжен съд преди започването на съдебната ваканция.
Случаят на Гочев и любовницата му Стоянка потресе Маринка преди година. Престаряващият Дон Жуан, току-що завърнал се с прилична пенсия по инвалидност от Швейцария, и мургавата му приятелка в продължение на два месеца задоволявали извратения си нагон със зверски изнасилвания на четири момичета.
Жертвите били връзвани за леглото, а във влагалищата им били бутани дезодоранти, четка за тоалетна чиния и шишета. В ануса на едно от момичетата е набутана поилка за птици. Стоянка не само че била свидетел на изпълненията на Георги, а и сама се включвала, като заплашвала жертвите, че ако не се съгласят да изпълнят поредната извратена прищявка на половинката й, ще им „отреже клитора”, „ще ги оскубе”, „ще ги разпори” и ред други все в този дух. Двамата допълнително измъчвали девойките, част от които непълнолетни, като ги горели с нажежено желязо, притискали телата им до нагорещена дървена печка.
След като причинявали всичко това на жертвите, семейството се опитвало и да ги рекетира. Георги и Стоянка отивали пред домовете им, заплашвали ги, че ако не им дадат суми, вариращи между 250 и 2000 лв., ги чакали „10 мангала, които ще ги убият”./БЛИЦ

Гост

#3

2014-02-23 19:00

SAGLSNA SAM! NIKOI NJMA PRAVO DA OTNEMA DRUG GIVOT I DA SE GAVRI S DRUGI HORA! KOGATO PRESTAPNIKA ZNAE KAKVO GO 4AKA ,6TE SE ZAMISLI KAKVO 6TE PRAVI!

Гост

#4

2014-02-23 21:50

Tvyrdo ZA!!! Tezi jivotni koito se imat za golqma rabota trqbva da ima i za tqh nakazanie! Koeto da e smyrtna prisyda!

Гост

#5

2014-02-24 11:34

PODPISAX ,NO SAS PETIZII NE STAVA,SAMO SAS KALASNIKOV STAVA I TRABVA DA SE POZNE OT VSIZKI POLITIZI ,SAMO TREPANE ,TREPANE I TREPANE

Гост

#6

2014-10-29 11:37

"Днес, както обикновено, преглеждах новинарските сайтове и за пореден път прочетох негативна статия, как двама души, мъж и жена, са изнасилвали брутално и системно момичета, от които едното е на 14 години. Тези индивиди са пледирали, че са невинни. Осъдени са на 5 и 7 години затвор. Дали след 5 или 7 години, те ще са станали по-добри? Дали ще са променили начина си на мислене, поведението си или отново ще хващат за косите млади момичета от улицата и ще ги вкарват в колата за една "малка" седмична разходка...

Всеки ден се случва нещо подобно, някой случаи не завършват с „хубав“ край. В Индия на всеки 18 часа има изнасилена жена, но нека не сравняваме България с Индия, засега."

Докога ще търпим престъпниците да са на свобода и да продължават да извършват тежки престъпления! ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ИЗНАСИЛВАЧИ, УБИЙЦИ И ЗАЩИТА В ДОМА НИ!!!
Nosce-te-ipsum

#7 Против смъртното наказание

2015-03-04 18:16

Никому не ще помогне смъртното наказание. Нито ще получите възмездие, нито ще си облекчите душите. И преди да ми скочите, та да се блъснете в преградата на своята агресия и болка - обмислете.
~ Старите българи за такива ситуации са имали едно много подходящо наказание.
Събличат престъпника чисто гол и здраво го връзват в гората за някое дърво - каквото Майката Природа реши - това да стане с него. Дали ще умре от глад и обезводняване; дали някое животно ще вечеря с него... Чувствата, които би изживял вързан за дървото човек биха били в пъти по-ефективни от единият куршум, електрически стол и пр.


Гост

#8

2015-03-04 20:50

Ужасът, в който вече доста години живеят хората -  нападани, ограбвани, изнасилвани, измъчвани, убивани от престъпници, трябва да престане. Промяна на законите в посока защита на обикновените хора трябва да настане час по-скоро. За да станат безсилни злосторниците, а не мирните граждани. Наказанията на крадци и убийци трябва да са адекватни на престъпленията им - как и какви да бъдат тези наказания, нека спешно заседава специална комисия от прависти и излезе с предложения. Сигурно е, че въпросът не търпи отлагане. Гаврата с народа ни трябва да спре.


Гост

#9

2015-04-02 11:29

Смятам за правилно всеки да получава справедливост!
Jesi

#10

2016-01-12 20:30

За да осигоря по добър и спокоен живот за децата и внуците ни надявам се

Мишо

#11

2017-07-18 12:26

Не вярвам тази подиска да има някакъв ефект. От поколения насам се промиват мозъците на белите хора. Толерират се по всякакъв възможен начин всякакви малцинства и паразити които само донасят вреда. Според мен, всички, индивидуално трябва да вземат мерки  и когато се случи следващото събитие да не се изчаква а да се действа твърдо от самите граждани.  ТОЧКАТА НА ПРЕЛИВАНЕ Е ДОСТИГНАТА И ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА ЗАРАБОТИ ИНСТИНКТА ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ. Не мисля че нещо може да се загуби. Утре нашите деца ще страдат. Но май трябва да се започне с продажниците които ни управляват и които служат на всакакви чужди интереси но не и на България. Те са по-виновни. Превърнаха една прекрасна страна в руини и продължават да рушат.

Така че аз съм ЗА смъртното наказание към рецидивите и нека то да бъде приложимо (знам че е утопия но...) и за проданите политици , които ни управляват!!!!!