НЕ на проектите "ТРАКИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ" и "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ"

НЕ на проектите "ТРАКИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ" и "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" / Съобщения / БЛАГОДАРЯ ВИ!!! / Коментари


Гост

#1

2013-11-22 19:43

Здравейте , приятели !!!!!!! Поклон на всички които работят полза роду!!!!!!!!Подкрепям всяка инициатива, която брани родината и хората ,които в същност сме оставени на произвола на всякакви нечисти сили -държавни служители ,съдилища , мутри , бели якички, черни душички и всякаква друга сган, електро, мобилни тел, петролни магнати -и въобще.Ето защо вашата инициатива е страхотна, но не е достатъчна. Виждаме , че тези петиции никои не ги зачита и не им обръща внимание.Поговорката - Кучетата си лаят кервана си върви днесработи в пълна сила. Затова ви каним в нашето сдружение , което в същност е отражение на тези идеи под които се подписваме тук . Сдружението се казва - ГРАЖДАНСКО СДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ И ДЪРЖАВАТА > името само говори за нас. БРАТЯ И СЕСТРИ,БЪЛГАРИ -ДА СИ ПОДАДЕМ РЪКА И ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА СИ ВЗЕМЕМ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА КОЯТО НИ ОТКРАДНАХА .
Тъй като не се познаваме, а и ние не искаме да се афишираме по продажните телевизии сме решили да се обявяваме на хора и организации доказали чистите си помисли и цели .
Затова , приятели , ако вие сте едни от нас, пишете ни ще ви дам повече информация , ще ви поканим да се обединим и да работим заедно за благото на Родината.Ще споделим нашите идеи ще ви разкажем всичко, вие ,ще споделите вашите и ще ни разкажете всичко и дано да намерим пътя по който най-верно да вървим и да си върнем държавата и живота !!!!!!!

Гост

#2

2013-11-22 19:50

Според мен трябва да и се даде повече гласност, защото има хора, които не знаят за тази подписка.

Гост

#3

2013-11-23 07:16

IYI Ден грее IYI

Гост

#4

2013-11-23 19:01

Tova za men e bezumie.Neshto koeto si e nashe da ni go vzemat napalno!!No nqma da ostane beznakazano!!

Гост

#5

2013-11-25 07:16

радвам се, че има хора, които все още мислят....не само за България, но изобщо....

Гост

#6

2013-11-25 21:47

Дай боже!!!

Гост

#7

2013-11-26 06:55

ЗАЩОТО ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ

Гост

#8

2013-11-29 19:07

Тези предатели трудно умират .
Дано да успеем !


Гост

#9

2013-12-02 05:59

SAJALYAVAM CHE NYAMAM KIRILICA
NE NE NE NE TRYABVA DA SE DOPUSKA TAKOVA BEZUMIE

Гост

#10

2013-12-03 16:18

bravo na vas gordeia se s takiva xora kato vas koito iskat i tarsiat viakakvi varianti za spasiavaneto na naziatani. badete jiva i zdrava

Гост

#11

2013-12-05 11:31

Kak така много,много значи милиони!Който подмине,без да подпише,не е Българин!

Гост

#12

2013-12-12 06:21

Вън продажниците от Парламента! Плащате на армия и жандармерия да ви пази от народната омраза с парите
на този народ, давате 4,50 лв на поддръжниците ви - пенсионери, а им вземате 10% повече за лекарствата, които всеки от тях ползва! Газите будните студенти и млади хора, които са ви неудобни! Вие сте херметично затворени кутии, нито предавате, нито приемате! Продавате държавата, както сте си продали и душите!България ще оцелее, въпреки вашия инат и жажда за власт! Оставка!
Евгений Тенев
Гост

#13

2013-12-12 08:32

Основен и най-последователен в разделението на българския народ във времената на официалното съшествуване на държавата ни /което не отговаря на истинската история и това недалечното бъдеще предстои да го докаже/ се явява Русия. Нейното влияние през различните периоди и особено през последните 2 в. са от изключително значение за развитието на страната ни. От инициативите, които са стартирали с нейна пряка или косвена намеса се възползват и съседните на нас страни и особено Турция в най-най-новата ни история. Нашите продажни до престъпност политици само опосредстват и съдействат на тези политики и процеси. Вниманието и усилията на масата от българския народ трябва да са насочени преди всичко в най-големия враг - ОБЩАТА ПАРТИЙНО-ПОЛИТИЧЕСКА И ОЛИГАРХИЧНО-МУТРЕНСКА МАФИЯ, НАЗНАЧЕНА ОТ СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ ЗА НЕОКОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ,КОЯТО ПРИЛАГА НА ПРАКТИКА ПЛАНА ЗА ОГРАБВАНЕ ТРУДА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА БЪЛГАРИЯ.


Гост

#14

2013-12-13 06:33

Вече тези управници взеха прекалено много да си позволяват ! Всички искат да заграбят България, защото е кръстоносна държава ! Ако затворим всички граници никой не може да мърда на никъде и ще има да си стои в своята държава ! Ще умрат от глад и жад ако не пуснем ТИР-овете да минат през България пък да не говоря за Турция ! Сами ще дойдат да се молят
България е разположена на кръстопът ! Всичко минава през България ! Навремето хан Аспарух не е бил толкова тъп както сега нашите глупаци наречени министри ! Газ Металургия Храна Вода всичко идва от тук
Сливен е бил кръстоносен път и всички са минавали от тук тогава затова се казва града на добри желязков фабрикаджията ! Ще имат те вълна или лампи ма друг път !
Да не говоря за Васил Коларов Динамо и прочие ! Ще си купи части за колата ма на кукуво лято
Сливен е града с най много заводи Ми да не говоря сега японската фирма Тойота и още каква беше една пак е в нашия град ! Завода за металорежещи мащини съкратено ЗММ ми Светлина ! Толкова са много Топливо ! Тецовете ! Ако се затвори границата ще изпукат в другите държави ! Производството на кисело мляко и сирене и риба пак е тук
Ние заминаваме нататък да им ядем развалените домати дето са внос от БГ ! Моя приятел нали живее в Лондон ! Човека вика да си изповръщаш червата ! И като се има предвид че има закон на повече от 150 км да не се носи храна и нашите домати и храни пътуват ! Той защото работи в заведение за обществено хранене и вика картината е ужасна !как няма да изхвърлят земеделците 150 тона домати ! Изкупуват ги по 15 - 20 ст ей сега ги гледам на магазина 2,50 ! Ми може ли такова нещо ! Хората на пазара като стане вечерно време и ги хвърлят в реката !
После тука ще ми се пише ЕС на много дащен аз работя в Общинска администрация на хората 5 месеца пари не са им дали щото не са преведени от София !

Гост

#15

2013-12-14 09:43

Присъединявам се към мнението на Евгений Тенев.

Гост

#16

2013-12-14 16:18

Здравейте Боряна,напълно Ви подкрепям. Това безумие трябва да се спре. Допусне ли се, започва разпадането на държавата ни. Нали това е перспективата - разделяне, за да бъдем по лесно противопоставяни един на друг и владени. Или пък в последствие присъединяване към някоя съседна държава, която не спира да огласява намеренията си - да разшири територията на Турция в земите владени от Османската империя.

Гост

#17

2013-12-15 08:46

ЛУСТРАЦИЯ!ЗАБРАНА И РАЗТУРАНЕ НА ВСИЧКИ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ!ОСТАВКА НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!СЪД ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ДОВЕЛИ БЪЛГАРИЯ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24г.!

Гост

#18

2013-12-19 06:30

За съжаление през целия т.н. демократичен преход България е разграден двор, в който може да влиза всеки и да проповядва каквото си иска, без някой да му потърси сметка. Всеки среднообразован, милеещ за Родината човек беше наясно, че се работи срещу националните интереси, но като че ли по нечия заповед никоя институция не реагира. И най-лошото е, че българи са готови да продадат или подарят земята ни, да се отрекат от историята ни, да пренебрегнат жертвите, паднали в бой за всяка педя земя...Ако ние не реагираме на тези безумия, це загубим всичко, което ни е останало!