НЕ на проектите "ТРАКИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ" и "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ"


Гост

/ #1

2013-11-22 19:43

Здравейте , приятели !!!!!!! Поклон на всички които работят полза роду!!!!!!!!Подкрепям всяка инициатива, която брани родината и хората ,които в същност сме оставени на произвола на всякакви нечисти сили -държавни служители ,съдилища , мутри , бели якички, черни душички и всякаква друга сган, електро, мобилни тел, петролни магнати -и въобще.Ето защо вашата инициатива е страхотна, но не е достатъчна. Виждаме , че тези петиции никои не ги зачита и не им обръща внимание.Поговорката - Кучетата си лаят кервана си върви днесработи в пълна сила. Затова ви каним в нашето сдружение , което в същност е отражение на тези идеи под които се подписваме тук . Сдружението се казва - ГРАЖДАНСКО СДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ И ДЪРЖАВАТА > името само говори за нас. БРАТЯ И СЕСТРИ,БЪЛГАРИ -ДА СИ ПОДАДЕМ РЪКА И ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА СИ ВЗЕМЕМ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА КОЯТО НИ ОТКРАДНАХА .
Тъй като не се познаваме, а и ние не искаме да се афишираме по продажните телевизии сме решили да се обявяваме на хора и организации доказали чистите си помисли и цели .
Затова , приятели , ако вие сте едни от нас, пишете ни ще ви дам повече информация , ще ви поканим да се обединим и да работим заедно за благото на Родината.Ще споделим нашите идеи ще ви разкажем всичко, вие ,ще споделите вашите и ще ни разкажете всичко и дано да намерим пътя по който най-верно да вървим и да си върнем държавата и живота !!!!!!!