Шанс за нормален живот на децата ни
Свържете се с автора на петицията
Re:
Искам също да изкажа огромното си разочерование от работодателите,които като чуят,че имаме 2 или повече деца сякаш ги попарваме с вряла вода,поради простата причина,че може би на тази майка ще и се наложи да излиза в болнични понякога.И да попитам как аджаба да си плащаме осигуровките след като нас никой не ни иска на работа щото видиш ли имаме деца.....за мен това е дискриминация!!!!
Re:
Изключително,съм възмутена от лъжите и лицемерието на НС.Обещание..но не е като даването нали майки?Бежанците са по важни ,на тях им се полага по 65лв на ден +1110 на месец (плюс това ,че се опитахме да им помогнем а те изхвърлиха всички наши дарения) .Аз нямам друг коментар освен,че наистина "НЯМА ТАКВА ЛЪЖЛИВА ДЪРЖАВА"МОЛЯ ВИ ЧУЙТЕ НИ ГОСПОДА И ГОСПОЖИ МИНИСТРИ "ПОМОГНЕТЕ НА ДЕЦАТА НИ ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО,ДАУЧАТ НОРМАЛНО.
Re: Re:
Напълно ви разбирам, миналата година не ме взеха на работа понеже детето ми е на 5 години и сигурно често ще ми се налага да излизам в болничен, а сега имам бебче на два месеца.......значи в близките 10 години едва ли ще съм годна за работа, после пък ще съм стара......................
mnogo tochno kazano:) Daje t.nar. ``totalitaren rejim'' ptedi 24 god se grijeshe mnogo po-dobre za dezata i varzastnite v sravnenie sas segashnite ''demokrati''. No zabelejete te i tehnite deza kak jiveyat:((( Na bulgarskite deza vafli, bob i leshta:((( POZOR
Re: Re:
Напълно подкрепям това искане. Не може заради това,че имам брак и плащаме осигуровки на реалните заплати с мъжът ми,децата ми да не получават детски. Това е дискриминация.
Re:
Допълнила съм-помощ за родтели, отглеждащи сами децата си
| This discussion has been closed. |