ЗА НЕЗАВИСИМ ЛЕВ, РАБОТЕЩ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

ЗА НЕЗАВИСИМ ЛЕВ, РАБОТЕЩ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА / Съобщения / Бавно, но славно! / Коментари


Гост

#1

2013-09-14 16:47

Г-н Марков, първото което трябва да се направи е 1. Пълна Ревизия на Прехода - защото за 24 години беше унищожена уникална икономика, и бяха съсипани всички пазари на България в чужбина , парите на Българския народ са изнесени в чужбина отдавна ,и се въртят в чужди банки , това Правителство трябва да падне говоря за Мугрешарски ,, аз не вярвам на Иван Костов, тоест от старите муцуни на никой не бива да се вярва! И да не се допускат повече до политиката! Да се върнат на Държавата България, вече незаконно без референдуми продадените и приватизираните предприятия ,да се Свика Велико Народно събрания да се Направи Нова Конституция, както и Нова Изборна и Уеднаквяване на Съдебната система, с тази на ЕС , всичко подлежи на пълна,тотална - ревизия -там трябва да се преминат от страна на всички видове бг Магистрати 2 -3-4 годишни курсове по Евро право и Международно право , А Договорите за препордажбите на нациоаналните Активи и природни ресурси, и заводи - на чужди компании да се анулират, като неустойките да се платят от подписалите ги държавници- тотални крадци , а не от народа на България !И едва тогава можем да говорим как ще заработи българския лев! НЗОК да отпадне, да се закрие, никой не е виновен , че е болен. Безплатна лекарска помощ, и безплатно лечение както и лекарстав! Силно и образование.
България е много ограбена и много болна държава, пари има- те не дават на хората. Това са 24 години престъпни Правителства ,за който се налага да бъдът дадени на съд, и да отидат в затворите !Трябват съвършено нови хора в политикта ! тези за нищо вече не стават! Т енямат никакъв авторитет никъде! по света! - Парламента да не бъде повече от 100 депутати, системата да бъде Мажоритарна! Или пък България да стане Президентска република , тя е със статуса на Империя и сега !

Гост

#2

2013-09-15 17:35

Идеята подържам от сърце !...
Но, текста е написан в красивия неолиберален дух на българските СОРОСОИДИ !!!
Приятели, мвф и сб не са "спасителите" , А - ПОРОБИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !ОСНОВНАТА ТАКТИКА НА АНГЛОСАКСОНЦИЕ Е : СЪЗДАВАМ ТИ ПРОБЛЕМ , А ПОСЛЕ - И РЕШЕНИЕ ! ... ЦИНИЗЪМ !!!

Гост

#3

2013-09-15 19:14

Браво!

Anonymous

#4

2013-09-20 20:18

Приятели, петицията ни за независим български лев достигна 500 подписа!

Нека продължаваме да я разпространяваме - стъпка по стъпка, лека полека, бавно, но славно...