SAVE GERY

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията SAVE GERY


Гост

#301

2013-07-15 04:30

До кога, господа, президент, председател на Народното събрание на РБългария. министър-председател, Главен прокурор, ще се правите на американски помияри, кога най-после ще престанете да продавате България и да застанете в нейна защит???
небългарин

#302 Медиите родни....

2013-07-15 22:07

Много странно... Оглушително мълчание от страна на основни медии в страната! Къде са журналистите? Да, има ежедневни протести в страната. Но има и други събития, някои от които от изключително значение. Това ли е да си журналист? - Да съобщиш, че на тази дата, в толкова часа, станало нещо!? А кой е този, който хваща някакво събитие, някакъв казус, и започва да го разнищва, търси отговор, предизвиква интерес? Кой е този, с будната съвест? Да, има 2-3 медии, освен тези, които отразиха пускането на Гери от ареста. А останалите? Защо само Слави??? Не ви ли боли, не сте ли българи? Журналистът не трябваше ли да е в крак със събитията, а не само да отбелязва, че са се случили? Къде сте БНР, Дарик радио, БНТ, Нова, бТВ???? Изключвам Слави Трифонов, който не е журналист! Страх ли ви е, или просто нямате мнение???? Смешници!

Гост

#303

2013-07-17 10:36

Текстът на петицията съдържа констатации и твърдения, които аз няма как да проверя - какви точно са били задълженията на Гергана, какво е знаела за фирмата, в която работи, и какво - не. Тъй или иначе аз съм против екстрадицията й, защото смятам, че никой не може да бъде екстрадиран без съдът(нашият съд) да провери доказателствата за вината му. Мисля, че трябва проверката да се фокусира и върху това, дали извършеното деяние е престъпление според нашето законодателство - трябва ли да екстрадираме жена, обвинена в прелюбодеяние в Иран, защото там това се счита за престъпление? В петицията има препратки към случая със Сергей Антонов ..., аз по скоро бих търсил аналогии със сестрите в Либия.
обикновен гражданин

#304 До # 303

2013-07-17 12:45

Уважаеми господине,
Благодарим Ви, че сте отделили от времето си, за да се запознаете с казуса "Г.Червенкова". В петицията има факти, от които е видно, защо тя не отговаря на обвиненията срещу нея, а ако изпишете в Гугъл "Кристиян Сверисон", бихте могли да видите интервюто на шефа й пред Иван Кулеков. Гергана няма вина нито по нашето, нито по никое законодателство, защото не е продавала лекарства, нито дори фирмата й е е извършвала нещо незаконно! Аналогията със С.Антонов е неизбежна предвид абсурдността на обвиненията и участието на чужди служби! А при сестрите в Либия, там обвинители бяха някакви джамахирийски нечленораздели, но общото е, че тогава Иван Костов каза "А, ако са виновни?", както сега Цв.Цветанов най-хладнокръвно я заклейми!....
Ако искате вярвайте, ако не - недейте. Екзюпери е казал: "Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите."

Гост

#305

2013-07-17 20:14

Не позволявайте още един невинен българин да бъде съден без вина!
Бранимира

#306

2013-07-18 11:47

Успех на делото утре. Искрено се надявам компетентните органи да вземат правилното решение и да свалят всички обвинения. Не познавам Гери лично. Запознах се със случая от интернет и съм убедена в невинността на Гери. Успех и кураж на цялото и семейство.

Гост

#307

2013-07-19 07:43

Какво да кажа изумена съм от безхаберието на правителствените органи ,манипулацията на правната ни система.Замислям се ,колко правна е тя и колко евтин е един човешки живот?
д р Илко Димов

#308

2013-07-21 07:49

България е държава на абсурдите
Внесох петиция с над 3000 подписа в кочината наречена Народно събрание на Р България
Вече 6 месеца НЯМАМ ДОРИ ОТГОВОР ОТ ТАМ
тЕЗИ ЩЕ РЕАГИРАТ САМО АКО СА ЛИЧНО ЗАСТРАШЕНИ от уволнение или съдене

Гост

#309

2013-07-21 10:50

Това е начина да покажем, че сме българи и че няма да допуснем една българка да стане жертва на нечестиви политически уговорки.
Сега е време да накараме българските магистрати и политици да покажат, че трябва да работят в интерес на българите , а не да се съобразяват с чужди интереси. Да не допуснем Гергана да стане невинна жертва като медицинските ни сестри в Либия.

Гост

#310

2013-07-21 18:20

"Да не допуснем Гергана да стане невинна жертва като медицинските ни сестри в Либия.'

Ako se dopysne Gergana da bade izpratena v us to tova znachi, che vseki ot nas moje da bade praten tam... V us ima chastni zatovri, kadeto razni korporazii i firmi izplozvat visokokvalifiziraniya tryd na t, nar, 'zatvornizi" za lichno obogatyavane.. Plashtat ili nishto ili savsem simvolichno;(( Estestveno e, che nyama da barzat da gi osvobojdavat..Kak shte zagybyat visoko kvalifiziranite si robi(((

Гост

#311

2013-07-22 13:11

Искам Цвцв и БбББ в затвора!!!!!
Кети

#312 Гергана

2013-07-22 19:40

Малко е да помогнеш на невинен човек, защото нашите българи-предатели са се съгласили да подписват каквото им се поднесе от силните на деня, така е станало и с Райха ,така е и сега.Невинните лесно се превръщат във виновни,стига тия "отгоре" само да го пожелаят.Но не вярвам,какъвто и съд да гледа делото на Гергана,при положение ,че тя де юре няма спесимен и акаунт, а това се доказва лесно, да бъде виновна за преводи и пране на пари,без да се докосва до тях.Да не би да е извънземно и да владее методи за телепортация на суми и подписи.Имала ли е електронен подпис или не,ползвала ли го е .Ако отговора е не ,присъдата е невинен

Гост

#313 Re:

2013-07-22 19:57

#291: -  

 Американците няма да кажат нищо, ако нашите откажат културно и добронамерено.Ще си приберат техните и толкова.Те нямат основание да ни мразят,ние сме най-добрите им съюзници и няма заради Гергана да си развалят отношенията с цяла държава.Но нашите помияри,същите тези гадини,дето предадоха Левски и Ботев подскачат от нетърпение да се подмажат на Големия брат, без въобще той да настоява.Ако е мъж,Цветанов ще се извини и лично ще ходатайства пред ДЕА за Гергана.Това също  е една възможност,човек греши и ако получи възможност прави чудеса.Може би там е ключа!Все пак Цецо има голямо и свястно семейство и не вярвам да иска да затрие друго такова свястно семейство. А е сигурно, че американците леко ще се разсеят


Гост

#314

2013-07-24 21:57

Ужасена съм от първият ден в който разбрах за това,което са ви причинили, Гергана!!!Вярвам във вашата невинност и ще се постарая повече хора да узнаят това!
Чичо Петър

#315 Гергана Червенкова

2013-07-25 09:09

Тоя Цветанов не е наред момчето. Трябва да се държи далеч от власт , защото простотията край няма. Сегашният , даже не му знам името , но то и не е важно , защото скоро няма и него да го има , е същия боклук.

Гост

#316

2013-08-24 16:15

ИСТИНСКАТА ГЕРГАНА ЧЕРВЕНКОВА Е В САЩ, ИМА СЪВПАДЕНИЕ НА ИМЕНАТА, И ТОЧНО ТАЗИ ТАМ В САШ ОБСЛУЖВА НЕЧИИ БЪЛГАРСКИ МАФИОТСКИ ИНТЕРЕСИ!ФБР ЗНАЕ ВСИЧКО , АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ПРЕСАТА И ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ , ИНАЧЕ НАПРАВО ДА СИ ХОДИ!
douglas lambert
berlin

#317 SSD Automatic Solution For Cleaning of USD

2013-08-25 16:13

SSD Automatic Solution For Cleaning of USD.

We lead the industry in cleaning bank stained notes from pink to black dyed currency. Our main line of products and services serve the financial industry as a whole, where our main clients are banks and humanitarian organisation individual companys and parties are welcome too. We are one of India’s leading SSD Automatic Solution, Vectrol Paste, TTZ Universal Solution, Zuta S4, Castrox Oxide HQ45, SSD Solution PK 58 distributor and manufacturer of Molecular Sieve 4a Adsorbent Chemicals For Cleaning Currency.

PRODUCTS AVAILABLE:

SSD SOLUTION
SSD Supreme Solution
D6 SSD universal Solution
D7 SSD SOLUTION PK 58
CONSERVATION, ACTIVATION AND RE-
ACTIVATION, PARACIENT POWDER
VECTROL PASTE, ZUTA S4, CASTROX OXIDE
THE TESTING DOSES
AUTOMATED MONEY DEVELOPER MACHINES
CONGEAL CHEMICAL MELTING EQUIPMENTS
TEMPERATURE CONTROLLERS

For Any Inquiries contact :

Mr Douglas Lambert
Phone No: +917838366295
Email: clean2currency@yahoo.com
info@ssdmoneycleaner.com
http://clean2currency.webs.com/

Гост

#318

2013-11-27 21:49

Гери, с теб сме !

Anonymous

#319

2016-02-12 21:39

Прекрасна петиция с уважение https://www.facebook.com/Dantesmagician