Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Така е , ТИ имаш права , но и АЗ имам право да вървя НАПРЕД , а не някакви лобиски интереси да връщат цялата нация НАЗАД
Re:
Е.С. вече го прекалиха със забраните.наред с хранителните продукти който вече забраниха сега са се захванали и със слим цигарите които имат най ниско съдържание на никотин и катрани и са относително най безвредни за разликата от така наречените "тежки" цигари с високо съдържание на никотин и катрани. не лансират ли по този начин своите компании за производство на цигари с цел да им отворят нови пазари.доста пушачи употребяват слим цигари особенно тези които не пушат много.какво целят с тази забрана да принудят пушачите да пушат само цигари с високо съдържание на никотин а уж се грижели за здравето ни.изчезнат ли слим цигарите от пазара дотам ще и е и пушенето лично на мене.
Re:
никъде в коментара не съм споменала думите заведения и забрана.закона мене изобщо не ме касае.интерисува ме защо Е.С. решава да ме лиши от цигарите които пуша и други не понасям.
ДА НА ПУШЕНЕТО В ЗАВЕДЕНИЯТА
Ако решат да не ни чуят ще сме на улицата за да им напомним, че цигареният дим е вреден и е част от миналото!
непушач
Това да има в заведенията място за пушачи е все едно в басейна да има ъгъл за пикаещите в него!
Проблем с потвърждаването на гласа
Re:
нИКОЙ НЕ ТИ НАРУШАВА ПРАВАТА ДА СИ ОБРАТЕН ЩОМ НЕ ПРЕЧИШ НА ХОРАТА , НО С ЦИГАРА В ЗАВЕДЕНИЕТО ПРЕЧИШ ,ТАКА ЧЕ ЩЕ СИ ПУШЕШ ВКЪЩИ СЛЕД СЕКС mather fucker
Re:
Който иска да слага край на живота си, може да го направи по-добре по друг начин, не като убива и други хора със себе си. Подобно поведение имат самоубийците от терористичните групи
Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията
#10: ск - Не на връщането на цигареният дим в заведенията
Когато човек хване рак, тогава почва да съжалява за "свободата си", но връщане назад няма.
| This discussion has been closed. |