Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the person who wrote it.
"Горките" пушачи те искали да пушат в заведенията, защото били онеправдани, а някой пита ли ме мен дали аз искам да се тровя с тях, когато се окажем на едно и също място!?
Re:
Новоизбраните депутати разиграват изтъркан водевил. За да обслужат интересите на тютюневите си благодетели, те са готови да жертват здравето на децата ни, конституционните ни права на здравословна обществена среда, и желанието ни да живеем в правова европейска държава. Няма да позволим това. Митинг до входа на Народното събрание.
Re:
Пушач, по твоята логика излиза, че ти също ограничаваш моите права. Аз искам като отида на заведение да не ми смърди на цигари и като изляза от него дрехите ми да не миришат на дърта циганка! Докато ти пре спокойно можеш да си изпушиш цигарата пред заведението или да пушеш електронна цигара вътре в него. И не казвай, че нямаш пари за ел. цигара, защото няма да ти повярвам! Вие сте като наркоманите. За друго може да няма пари, но за цигари винаги се намират.
МИНИСТЪР НА ОЛИГАРСИТЕ!
Re:
Дали ще е трудно, сегашния данък, който се заплаща за всяко място в ресторант, да стане на половина за заведенията без тютюнев дим и 3 пъти по-високи от тези с дим. Средстава да ходят във фонд за лекуване на рак на белите дробове
Re:
TOZI BLAGOI RAGIN E TOLKOVA VREDEN ZA TURIZMA, KOLKOTO I VRASTANETO NA CIGARITE V ZAVEDENIATA TOZI PARAZIT OT 23 GODINI VEGETIRA V HOTELSKIA BIZNES
Re:
Тая министърка, задава ли си въпроса, какви права имат сервитьорите, барманите и управителите на заведенията, които не пушат и не желаят да бъдат тровени.
Re:
Тъпотии. Искам като премажеш някой пиян зад волана, да не ти плащам затвора, нито на жена ти социалните помощи, а да ти платя просто една летална инжекция. Ненормалник!
Re: Re:
Аз пуша,макар и рядко. Странно обаче,колко неприятно ми става дори на автобусната спирка някой да запали цигара близо до мен.И точно сега,когато спокойно можеш да седнеш на вечеря с приятели в заведение,без да се налага след това да си миеш косата и да си оставяш дрехите на терасата/за това в дробовете няма да говоря/...изведнъж пак стария филм.Няма такова нещо "зала за пушачи" на съседната маса.Освен това,винаги можеш да излезеш навън и да си побъбриш с някого за една цигара време.
| This discussion has been closed. |
Все едно на мен да ми се пърди и понеже ме мързи да изляза навън да пръдна, вие трябва да ми дишате пръднята. Защото ако ти мирише, ще излезеш заради мен.
Сега Вие пушачите, заместете "пръднята" със "цигарен дим"!