За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
- Петиция
- Съобщения 4
- Подписи 202 929
- Коментари
- Статистика
- Политика за поверителност
- Допълнителна видимост
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни! / Съобщения / Да се намерим / Коментари
Гост |
#262025-03-20 21:50Вие сте истински човек! Всички трябва да се борим срещу насилието! Благодаря че Ви има и създадохте тази петиция! Дано има някакъв резултат! Обичам животинките до болка и помагам с каквото мога ! Бъдете здрава! |
Гост |
#272025-03-20 21:57❤️ Бъдете здрава и все така вярваща в доброто! |
Гост |
#282025-03-20 22:00Адмирации за положените усилия и отделеното време ! Радвам се, че има останали хора като вас, които без да имат изгода се борят и дават всичко от себе си за да защитят правата на безгласните ни приятели . |
Гост |
#292025-03-20 22:19Уникална сте!Благодаря ви от сърце!!! |
Гост |
#30 Re:2025-03-20 22:51Благодаря ти , Моника Мишева, за това, че имаш будна съвест, за това че освен нея притежаваш състрадание и милосърдие към животните, за това че събуди толкова много хора, благодаря и за отделеното собствено време, което е толкова скъпо в днешно време :) Време, в което са размити границите между добро и лошо...време, в което меркантилността е поставена над всякакви ценности, ти отдели от собственото си такова, за да направиш всичко това. Моника, не си сама, никак не си сама! |
Гост |
#312025-03-20 22:58Искам да Продължавате борбата!! Аз съм с Вас!! Само Напред!!! Нито крачка назад!!! |
Гост |
#322025-03-20 23:19Радвам се,че все още има хора готови за промяна. Борещи се за едно по-добро място за живеене както за нас така и за бъдещите ни деца и внуци. Винаги съм го казвала и ще продължавам да го казвам " Хората сме създадени да помагаме, да даряваме, да правим всичко възможно да променим лошото към хубаво." Доброто е заразно и дори и днес да има само един човек казал "България " пак е нещо пред това да не го е направил никой. Винаги има възможност за промяна стига хората да искат да се променят сами. |
Гост |
#332025-03-21 00:13Здравейте, Моника! Говоря Ви на Вие от уважение - не само, защото не се познаваме, а защото ЧОВЕК като Вас заслужава НАЙ-МАЛКОТО уважение. Вие сте лицето на справедливостта, борбата срещу неправдата, защитник на невинните, смелостта - все качества, характерни за ДОСТОЙНИЯ човек. Подписах петицията Ви, както и я изпратих на приятели. Коментарът Ви много ме накара да се замисля, че всъщност е такова и положението в държавата ни - едни действат, други наблюдават - всеки със собствените си подбуди. БЛАГОДАРЯ е много малко да се каже, защото каузата Ви, която чрез Вас става и наша е светлина, доброта, вяра и надежда, че добрите и силни хора все още ги има. Четейки коментара Ви, се засрамих, че не се сетих да Ви благодаря за това дело, за което се изисква много смелост и изпитвам огромни съжаление за несъобразителността си. Простете и бъдете здрава! Нека Бог Ви закриля - Вие сте ангел и пример лично за мен, а и вярвам за много хора тук. БЛАГОДАРЯ ВИ! |
Гост |
#342025-03-21 00:21Zdravei Monika bravo na tvoqta iniciativa,bravo zashtoto SAS tazi pericia sabudi cqla Balgaria da deisva,da protestira da e aktivna, pokazahme 4e kogato ni puka mojem da se obedinim i da deistvame,Dano balgarskite político tozi Pat da si svarshat rabotata.Sajalqvam mnogo samo za bednite dushi4ki koito sa si otishli i koi znai kolko mnogo sa Bili zashtoto tozi izverg Gabriela razpravq v tik tok 4 e si kupila parvata skapa kola Audi predi 7 godini,zna4i 7 godini e ma4ila po nai jestok na4in i ubivala jivotinki zashtoto kak ste se kupi kolata ako oste otpredi tova ne ubivala,tova zna4i,4e otpredi 8 ili 9 godini e pravila tova stom kolata si q ekupila predi 7 godini,na 1 ot klipovete vidqh kak darji jivo morsko svin4e blizo do nego daska za rqzane na meso,vidqh v klipa kak blizo do daskata ima noj i nojica a ot drugia krai na daskata kutia s pironi,v klipa se vijda kak s ednata si Taka darji jivoto morsko svin4e i s drugata kak zapo4va da izsipva pironite na zemqta za da gi zabiva v jivotin4eto,na drug klipa kak ubiva ku4ence i blizo do nego na 1 stol varzala zai4ence za da gi maltretira i ubie sashto,taq ku4ka trqbvá da izgnie v zatvora,nqma milost za neq kakto tq ne e proqvila milost kam jivotinkite, dushi4ki svetla im pamet |
Гост |
#352025-03-21 00:32Благодаря ви за инициативата и желанието! |
Гост |
#362025-03-21 03:12Здравейте, Моника, благодаря ви от сърце, за това което правите! В момента в който видях петицията я подписах. Не съм гледала клиповете, нито снимки, нищо.. не мога.. не мога да гледам нищо с посегателства върху животни.. и хора, но обожавам животните. Имам две кучета, едното прибрано от улицата/ най -най-най-доброто и всеотдайно куче, което съм имала!/. Бих помогнала с всичко, което мога, посегателствата и извращенията върху животни да спрат и всеки, който си е позволил да го направи, да получи максимално тежко наказание… само така, това безумие може да спре! С вас съм! Прегръщам ви! |
Гост |
#372025-03-21 04:15Благодаря за всичко което правиш. Мисля че трябва да има повече такива хора в България, не само да се помага на нашите домашни любимци но да се спре мафиотския кръг който се е заселил в парламента и иска да унищожи нашата България. Благодаря отново и РЕСПЕКТ. |
Гост |
#382025-03-21 04:21Здравейте Моника Голямо уважение и благодарност за това което правите. Бъдете здрава |
Гост |
#392025-03-21 04:29Моника,ти си Човек в истинския смисъл!Благодаря от разбитото си от ужаса сърце!Дано има възмездие за тези и други като тях изверги. |
Гост |
#402025-03-21 05:03Здравей, Моника! Благодаря ти! Ти участваш в събуждането на хората. Да, явно трябваше да стане нещо толкова ужасно, за да ни събуди. Твоята борба е борба на всички нас. Ние всички сме виновни за случилото се. Защо ли? Защото забравихме да възпитаваме децата си. Живеем с едни извратени стандарти, че децата ни едва ли не имат "крещяща" нужда от модерни парцалки, телефони, пари за МОЛ, чалготеки. Забравихме да говорим с децата си. Оставихме ги на произвола на Търговията със стоки и ... Души. И те се превръщат в Чудовища. Ние сме виновни не по-малко от самите виновници. Време е да поемем отговорност за собствените си деца, за възпитанието им. От тук ще тръгне промяната. От мъничко да го научиш на уважение и ценене на всичко. |
Гост |
#412025-03-21 05:24Благодаря за времето и енергията, които влагате! |
Гост |
#422025-03-21 05:27Браво момиче, хвана вълната за промяна. Благодарение на теб тази петиция е факт и благодарение на твоите усилия ще има ефективна присъда!🙏 Мисля че цялото общество е на моето мнение!🍀 |
Гост |
#432025-03-21 05:34Респект! Благодаря ви !!! |
Гост |
#442025-03-21 05:57Благодаря от сърце за силата , която проявявате , за да започнете това начинание . Всичкото написано е и в нашите глави , но някак не всеки се наема да започне подобна контра срещу тази агресия , която се е развилняла . Дай Боже това , което сте започнала има достатъчната сила , за да направи нужната промяна . Не сме много , но имате хора / любящи създаденото от Бог и ви подкрепяме . Благодаря още веднъж . |
Гост |
#452025-03-21 06:03Здравейте! Адмирации за това, че отдадохте толкова много енергия , активирахте толкова много хора! Благодаря Ви, че ми дадохте възможност да се усетя ангажирана с нещо, което да ме накара да се почувствам част от цялото и да знам, че моят глас в случая подпис има значение. Бях много засегната от слчая както и много други хора, но нали знаете всеки мери с неговия си аршин - аз нямам домашен любимец, поради само една причина и тя е, че ме боли да го оставя само в къщи, докато съм на работа или пътувам някъде и сега на база моето притеснение можете да си представите как ми е подействало да разбера какво се е случвало с тези невинни души /аз наистина ги възприемам както такива/. За първи път през живота си ще отида на протест, защото с цялото си същество възснавам срещу подобни действия и тук отново мота да Благодаря и Вас, защото вълната, която поведохте ме мотивира да го направя. От както разбрах за случилото се не съм говорила с никого по темата, гневът и болката са ми толкова големи, че се устремих единствено и само в посока противодействие, защото не виждам смисъл в това да хабя енергия съдейки и обсъждайки случилото се, напротив цялата тази енергия предпочитам да инвестирам в действия и където зависи нещо от мен да го направя. Докато усещам тази будност в себе си и други хора ми остава тайна надежда, че можем да бъдем устремени и в своя защита като народ, защото на някакво ниво ние също сме тези измъчвани души, които си отидоха, за да опаричи и удовлетвори някой, само дето щом нищо не правим по въпроса, явно не ни е достатъчно, което всъщност е тъжно...Но надежда още имам, че тази петиция и протести някак ще ни подействат да прогледнем, че можем в даден етап да възстанем и в своя защита, да бъдем будни и да се отстоим и защитим достойно. Благодаря Ви за искрата на справедливостта, която запалихте в толкова много хора! Избирам да вярвам, че тя ще донесе благо за целите си и ще положи начало на още вълни в посока единство 💚 |
Ели |
#462025-03-21 06:05Много хубава статия! Браво, радвам се, че има хора от младото поколение, които вярвам ще успеят в тази благородна кауза! Винаги съм била и ще бъда защитник на животните! Да се борим за техните права за живот! Подкрепям с две ръце и подписвам всички петиции! Ще се радвам, ако и във Варна има протести!!! |
Весела |
#47 Подкрепям!2025-03-21 06:05Подкрепям изцяло идеята да работим заедно. Такива същества, като тези, за които искаме максимална присъда, дали при подходящо заплащане не биха посегнали и на дете?! На възрастен и безпомощен човек?! Мисля, че това, ако вече не е правено, е било само въпрос на време и пари. |
Гост |
#482025-03-21 06:14Благодаря Ви, че сте се заели с тази сърцераздирателна тема! Радвам се, че има още такива будни хора като вас! Останете си със здраве ! |
Гост |
#492025-03-21 06:20Благодаря ви, че бяхте човека, който допринесе тази петиция да стане реалност. Ужасяващите кадри от това насилие, ще ни преследват дълго, и дали въобще някога ще забравим. Имам чувството, че света полудява, бавно и сигурно, и в нормите, които вярвахме не значат нищо. |
Гост |
#502025-03-21 06:22Здравейте, бих искала да се свържа с Вас. България има нужда от повече хора готови да спрат с мълчанието! |
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Насилието на Животните от Габриела Сашова и Красимир Георгиев
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
10430 Създадено: 2025-02-13
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
8226 Създадено: 2025-02-08
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
202929 Създадено: 2025-03-14
Гражданска подписка с искане за справедливо наказание за извършеното с особена дързост и цинизъм тежко криминално деяние срещу Денислав Данаилов Василев!
994 Създадено: 2025-04-22
Преустановяване на изграждане на нови соларни и ветрогенераторни паркове на територията на Кюстендилска област.
1168 Създадено: 2025-04-17
За запазване правото на родителите да извиняват отсъствия до 15 дни годишно
12203 Създадено: 2025-04-16
Подписка срещу уволнението на директора на НИНКН - арх. Петър Петров
732 Създадено: 2025-04-19
Призив за спиране на незаконно изграждане на огромен фотоволтаичен парк и защита на околната среда в община Сухиндол
357 Създадено: 2025-04-29
За превръщане на сградата на Руското консулство във Варна в Културен дом
267 Създадено: 2025-04-30
Минимум 20 млн от годишния бюджет на Столична община за имоти за зелени площи!
934 Създадено: 2025-04-01
За превръщане на сградата на Руското консулство във Варна в иновативна детска градина
213 Създадено: 2025-04-22
Не! На задължителното споделено родителство
1845 Създадено: 2025-03-05
Подкрепям конструктивен диалог с Павлин Николов относно Спартак Варна
169 Създадено: 2025-04-28
НЕ УНИЩОЖАВАЙТЕ ЕКО-ПАРК БАДЕЛЕМА!
1017 Създадено: 2025-03-24
ЗА РЕФОРМА НА БЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА
97 Създадено: 2025-04-25
ПОДПИСКА ЗА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА УБИЕЦА НА ПЪТЯ НА СИЯНА
33714 Създадено: 2025-04-02
Да превърнем изоставения терен на бившето военно поделение над магазин Алати в обществен парк.
688 Създадено: 2025-04-08
Петиция против застрояването на двора на Хуманитарна гимназия “Св. Св. Кирил и Методий” и ОУ “Княз Александър I”, гр. Пловдив
3228 Създадено: 2025-03-24
Спиране на обществена поръчка АСД-12-269/08.12.2021 за почистване на речното корито на р. Марица в землището на град Първомай заради груби нарушения и незаконно изземване на материали без концесия
67 Създадено: 2025-04-26
В ПОДКРЕПА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕ НА ПОНЕ 100 ДНИ В КРАЯ НА ЖИВОТА -100 ДНИ ПАЛИАТИВНИ ГРИЖИ - 100 ДНИ ДОСТОЙНСТВО.
387 Създадено: 2025-03-17