Бойкот на всички руски и белоруски стоки и услуги в България

Бойкот на всички руски и белоруски стоки и услуги в България / Съобщения / Фейсбук група "Бойкот на всички руски и белоруски" / Коментари

Гост

2022-03-31 16:58

Не мога да гласувам , понеже съм наказан! Остават ми 24 дни!

Гост

2022-03-31 18:18

Спрях да купувам нискокачествените руски боклуци доста отдавна още по времето на соца. Сега с тази брутална инвазия срещу Украйна мотивацията ми е още по голяма.Ако може и да конфискуваме имотите на тези натрапници у нас ще е още по добре!

Гост

2022-04-01 07:21

Не мога да гласувам, защото след това ще трябва да си отрежа ръката!!!!!!! Тук

Anonymous

2022-04-01 11:12

Това означава ли, че подкрепяте фашизма в сърцето на Европа, в 21 век? Защото там войната е от 8 години. Къде бяхте през това време?

Гост

2022-04-01 18:06

Що не си ебеш майката травестит! Да не се беше раждал уроде.

Гост

2022-04-05 07:21

Еми тогава ще трябва да зарежете всичко което използвате, защото в основата си е 80% в руски суровини и ресурси. Тъпа група.

П.П. А карате ли си колицата ???

Гост

2022-04-09 12:46

Идиот... Хайл Хитлер
Йохохо и бутилка ром ...опаа ... водка със сельодка...

#8 рекламация на петицията ви...

2022-04-23 08:11

Ако не сте ползвали руски продукти в последните 10год ... Моля да не давате мнение , тъй като сте много изпростели от ползването на непроверени други/ неруски/ стоки, които заливат пазара в бг .   

Ползвам  прекрасни продукти от руския пазар . Стоки, които нямат аналог по ефективност екологичност, качество  и цена в целия свят. И благодарение на  завишения контрол над руски стоки напълно се доверявам на това което купувам днес. Съвършени са, дори и опаковките им са биоразградими ....

А за вкусните храни няма да говоря точно на вас, види се, че сте тотално изостанали какви постижения има днес на пазара.

Така , че може да си избършете задниците с вашата петиция. ...

Понеже помним времена когато се забраняваха пък западни стоки , така че ще ви кажем, че тоя филм сме го гледали.... Тогава носихме дънки и слушахме западна музика и т.н.... сега Ко правим !!!?????????? Народе????

Благодаря, ако ме прочетохте до края. 

Ай със здраве и светли празници... дано разум ви дойде да не се месите, кой какво да купува.  

Иво

#9 Смях,

2022-05-27 06:07

с голями усилия ,ще събереш макс 500 подписа.

Anonymous

2022-05-28 13:21

Гледай да не стане така че да припкаме при батко Лукашенко за помощ за храна и бензин както правят умните литовци.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...