Бойкот на всички руски и белоруски стоки и услуги в България

На 24.02.2022 Русия и Беларус нападнаха Украйна от юг, север и изток. Това е пълномащабна война срещу суверенна Европейска държава, която по никакъв начин не застрашава Русия или Беларус. Милиони украинци са принудени да напуснат домовете, работата и държавата си. Да се крият в мазета и бункери. Бомби удрят панелени блокове, градски центрове и телевизионни кули. Майки раждат в метрото. Деца губят родителите си. Родители губят децата си.

Всяка покупка на стока произведена в Русия или Беларус представлява индиректно финансиране под формата на данъци на огромната трагедия в Украйна. Това е бизнес със престъпен режим. Това е търговия със сериен убиец. Това са мръсни пари.

Аз отказвам моите пари да финансират бюджетите за нападение на Русия и Беларус. Моля магазините, супермаркетите, търговските центрове и моловете в България да приберат в складовете си всички стоки произведени в Русия или Беларус. Моля ви, да обозначите ясно стоките произведение в Украйна, за да може да ми позволите да стимулирам украинската икономика като купувам продуктите и.

Искам държавата ми да се освободи от токсичната си зависимост към руски или белоруски природни ресурси като потърси алтернативни източници от други държави.

Искам държавата ми да ограничи до абсолютния минимум всякакви финансови транзакции със физически или юридически лица базирани в Русия или Беларус.

Моля всички бензиностанции да обозначат на бензиноколонките си следната информация:
Нефт от: Държава
Рафинирано от: Рафинерия
Дистрибутирано от: Дистрибутор

Аз ще огранича до абсолютния минимум всякакви лични финансови транзакции със физически или юридически лица базирани в Русия или Беларус.

Aз ще огранича до абсолютния минимум закупуването на руски или белоруски стоки или услуги.

Моля всички физически или юридически лица да направят видим произхода на стоките и услугите си за да мога да направя своя свободен избор.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Петър Манолов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...