НЕ ИСКАМЕ ОЩЕ 17 УЛИЦИ "СИНЯ ЗОНА" В ПАЗАРДЖИК

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията НЕ ИСКАМЕ ОЩЕ 17 УЛИЦИ "СИНЯ ЗОНА" В ПАЗАРДЖИК


Гост

#1

2016-10-12 08:06

Аз съм против

Гост

#2

2016-10-13 06:48

Защото осигурените места за платено паркиране са крайно недостатъчни , а и защото мисля , че има много по - доходоносни начини за пълнене на така или иначе празната общинска хазна.

Гост

#3

2016-10-17 07:20

Никой не се съобразява с нашите нужди.От място за паркиране се нуждаят не само пазарджиклии,но и хората от другите населени места.Ние сме наказани с това,че нямаме често автобуси и от друга страна трябва да прелитаме над Пазарджик,за да си платим сметките,транзакции и плащания в банките,посещения при доктори и т.н.
#6

#4 СТОП на подигравките с българското общество

2016-10-18 07:45

Паркингите отдавна не са общински...До колкото имам информация и синята зона я подготвят да я дават на частна софийска фирма, защото на г-н Попов му излизало по-скъпо да е на общината както е било до сега...а нас никой не ни пита нали ни е скъпо...


Гост

#5

2016-10-20 09:48

Защото от ограничаването на паркирането в центъра, се паркира по улиците, по които се движи и градския транспорт и се затруднява движението. Визирам ул. "Г. Бенковски" Не сме толкова богати, та да плащаме за 5 мин престой. Така или иначе "паяка" вдига само избрани коли. За сведение аз не съм шофьор.

Гост

#6

2016-10-23 12:38

За да не съм чужд,в моят град!!!

Гост

#7

2016-10-25 08:05

За да не се чувствам чужд,в родният ми град1

Гост

#8

2016-11-03 14:25

Подадох молба за пропуск ,,Местодомуване" на автомобил, която ми беше отказана с аргумента, че няма досаттаъчно свободни места. Много ивнетересно не виждам комшиите които също са подали да имат направени пропуски тоест как точно са се изчерпали паркоместата като на почти никой не са дали пропуск.В МОМЕНТА ПРЕД БЛОКА МИ НА МАРИЯ ЛУИЗА Е ПРАЗНО И ВСИЧКИ СА СИ НАБУТАЛИ КОЛИТЕ ПО ТРОТОАРИТЕ ЗАЩОТО НЯМАЛО ДОСТАТЪЧНО ПАРКО МЕСТА И ЖИВУЩИТЕ СЪТОВЕТНО НЯМАТ ПРОПУСК ЗА АВТОМОБИЛИТЕ СИ, НО АКО РЕШИШ ДА СИ ПУСНЕШ СМС ИЛИ ПЛАТИШ ТАЛОН ВСИЧКО Е НАРЕД И МЯСТО ВИДИШ ЛИ ИМА. МНОГО СТРАННО !

НЕКА СЕ ЧУВСТВАТ ПРЕДОПРЕДЕНИ ГОСПОДАТА ОТ ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ, ЧЕ АКО ПОСМЕЯТ ДА ЗАСКОБЯТ АВТОМОБИЛ НА МАРИЯ ЛУИЗА (ВИСОКИТЕ БЛОКОВЕ) И С КОМШИИТЕ ГИ ВИДИМ И ХВАНЕМ ЖАЛНА ИМ МАЙКА, МНОГО БЪРЗО ЩЕ ПОИСКАТ ДА СИ НАПУСНАТ РАБОТАТА.

ГОВОРИХ С АДВОКАТ ВСЕКИ, КОЙТО Е ПОДАЛ МОЛБА ЗА ПРОПУСК НА АВТОМОБИЛ ЗА МЕСТОДОМУВАНЕ И НЕ МУ Е УДОВОЛЕТВОРЕНА МОЖЕ ДА ИЗИСКА КОПИЕ ОТ МОЛБАТА С ОТКАЗА И ДА ЗАВЕДЕ ИСК СРЕЩУ ОБЩИНАТА ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ, КАКТО И ЗА НАНЕСЕНИ ВРЕДИ И ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ.


АЗ МИСЛЯ ДА ГИ СЪДЯ, ВСЕ ПАК ИМА И ХОРА С ВЪЗМОЖНОСТИ И ДОСТАТЪЧНО СВОБОДНО ВЕРЕМЕ ЗА ТОВА НАЧИНАНИЕ ! 


Гост

#9

2017-03-08 05:19

На мястото където е "Ескейп", трябваше да има многоетажен паркинг за гражданите и гостите на Пазарджик. Познайте Тошко на кой го даде,за да се направи това заведенийце?!?.....

Разширяването на синята зона по никакъв начин не помага за решаване на проблема на Гражданите,напротив,създава им повече проблеми.

А темата,че това помага за запълване на приходите във фалиралата ни община е ВЯРНА !!!!

Крайно време е да се СЪБУДИМ!!!!!