Да спасим 54-то СОУ "Иван Рилски" от погубване!!!!
Свържете се с автора на петицията
Гост#1 Sep 17, 2016, 15:01
Аз подписах тази петиция, защото харесвам училището такова каквото е!
Гост#2 Sep 17, 2016, 15:09
Подписах тази петиция защото 54 то Училище бе мой дом, светая светих, искам да бъде такова и за детето ми!!! Искам да бъде такова каквото беше!
Гост#5 Sep 17, 2016, 20:08
Подкрепям децата, защото този човек е техен любим учител. Един от малкото, който прави училището интересно място за учениците.
Борислав Даскалов#6 Sep 17, 2016, 20:29
Re:
Благодарим Ви за подкрепата ! За това се борим в крайна сметка да защитим любимите ни учители.
Гост#7 Sep 18, 2016, 21:20
Съпричастност с недоволството на учителите и учениците от 54-то СОУ.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Гост#9 Sep 19, 2016, 09:02
Защото една от причините да не запиша детето си първи клас в 54то е именно Директорката и безчинствата, които разбрах, че върши в училището.
Имам много приятели - учители, сегашни и завършили ученици, родители на деца, които в момента учат в училището и коментарите за това, което се случва са едни и същи. Никой не може да повярва как се погазват традиции и отношение, градени повече от 20 години от предишните ръководители на 54то.
Искрено се надявам тази петиция да промени статуквото и да се спре с политическите назначения на некадърни кадри!!!
Имам много приятели - учители, сегашни и завършили ученици, родители на деца, които в момента учат в училището и коментарите за това, което се случва са едни и същи. Никой не може да повярва как се погазват традиции и отношение, градени повече от 20 години от предишните ръководители на 54то.
Искрено се надявам тази петиция да промени статуквото и да се спре с политическите назначения на некадърни кадри!!!
Гост#10 Sep 19, 2016, 14:35
Re:
Жалко е , че не сте записали детето си в 54.СОУ! Колегията, която поема ученици в първи клас, е прекрасна. Както и всички останали преподаватели в училището ни. На тях се гради имиджа ни. И те заслужават цялото доверие на света!!!!! Колкото до новия директор - временна работа! Успех! и благодарности, че подкрепихте каузата!
Гост#11 Sep 19, 2016, 15:37
Re:
Благодаря, че ни подкрепихте! Не би трябвало нещо толкова дребно и низко като настоящата директорка да ви пречи за това да запишете дедто си в това прекрасно училище!
Гост#12 Sep 19, 2016, 18:46
Детето ми се прибира с кеф от часовете на господин Каракашян! Не смятам че е единствената доволна от него. Не смятам че трябва да отнемат кабинета му. Не става втпрос и само за него. Не се интересувах много от управлението на училището до миналата година, когато тя не започна да се прибира всеки ден, оплаквайки се че г-жа Василева е срещу ателието на господин Димиев. От тогава започнах да се интересувам от управлението и постоянно се усеща едно напрежение между всички. Стана като падение в училище. Не удобрявам този човек да управлява което и да е училище! Не само на моето дете, ами на което и да е дете! Никой не заслужава да учи и преподава в такава обстановка. :) Евала правя на великите учители! Всички сте страхотни!
| This discussion has been closed. |