Настояваме Странджа да бъде спасена!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Настояваме Странджа да бъде спасена!


Гост

#101

2016-09-07 06:31

Подписвайки петицията, надявам се да се изпълни обещанието на Министър председателя пред Малкотърновци за ремонт на пътя през 2016 г. Това е в пряка връзка със всички обещания за развитието на крайграничния район, който носи тегобите на набезите по границата. Свързано е и с поетите ангажименти за икономическото развитие на територията на Парк Странджа, и всяко неглижиране на състоянието на инфраструктурата работи против поетите ангажименти за този уникален природен район!.

Гост

#102

2016-09-07 07:22

Това е земя, за която истински българи, а не цигани са проливали кръвта си!

Гост

#103

2016-09-07 10:12

Обожавам гр.Царево,цялото южно Черноморие, Странджа планина!!! Мястото е божествено и безценно.

Гост

#104

2016-09-07 11:57

Съгласна съм и подписах! Успех! :-)

Гост

#105

2016-09-07 14:39

Подписах тази петиция защото обичам тази планина, защото тя е наистина свещена планина на дедите ни! Защото природата й наистина е уникална и само едно правителство като това на ГЕРБ може да нехае за всичките природни и Божи дадености на тази чудесна планина! Ненавиждам всички "велики сили" проявявали генетично дефектното си мислене през `19-и, 20-и и сегашния векове, защото непрекъснато, жестоко и лбезмилостно са ощетявали нашия народ и едно от тези ощетявания е, че поощриха Турция след ПСВ да не признае договорът с България, който беше подписала вече и да заграби цяла Източна Тракия заедно с по-голямата част на чудната планина Странджа. Надявам се, че ще ги постигне страшно наказание за тези им дела!

Гост

#106

2016-09-22 08:04

Тази природна красота и история заслужава възможности да е достъпна за повече хора. И да е пазена и контролирана. Единствен природен парк с възможност за живеене там, но инфраструктурата откъсва родителите от пораслите синове и дъщери.. С възможност за леуване, туризъм, екотуризъм, връзка море-балкан, но инфраструктурата ограничава това. Район с богааата история, забележителности, природни феномени, но инфраструктурата възпрепятства разглеждането им от българи и чужди туристи. Последна освободена българска територия. докога забравена от властите. дай боже да не е забравена и от Бога. Цялото ми сърце и душа желае успех и нов модерен /ремонтиран международен републикански път. Той може да бъде по-добър от участъка в Турция.

Гост

#107

2016-09-22 08:19

IСвещено, природно красиво, чисто бългаско място, научно и генетично доказано с българско население.Граматиково създалоосновите си от прогонени български интелектуалци. защо и сега да се нехае за тези красити и история? Лошата инфраструктура е част от причините за обезлюдяване на района. А той има много какво да даде за туризма на България, за човешката връзка родители - деца - истори - природа и пр.

Гост

#108

2016-09-25 08:29

Горещо подкрепям инициативата и дано властимащите се обърнат с уважение към искането ни,!Странджа е люлка на българщината! Странджа е богата с автентичния си фолклор с честността на хората си! За съжаление през годините не получи заслуженото внимание!Родена съм и израстнала в М.Търново,Няма по хубава планина от нашата Странджа! Няма по синьо небе от небето на Велека!


Гост

#109

2016-10-25 14:26

България е уникална страна ! Пълна с хубости и блага .Уникална е също и с лекомислието на хората ,които с лека ръка пренебрегват всичко ,което България им поднася на тепсия и тръгват по света да мият чинии и берат ягоди другаде .Да се трудят мъжки за доходи ,които ако се трудеха така щяха да имат и в България .
Аз имам мечта ,заедно да превърнем България в прекрасно място с преуспели и щастливи хора !



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...