Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Подписах тази петиция,защото не искам повече да има насилие.Да може децата ни да растат в мир и спокойствие.
Почивай на едно по-добро място, мило момче.
Каквато и да е причината за сблъсъка, не този е начина за разрешаване!!!
Дано веднъж поне убийците получат заслужена присъда. Ние като народ трябва да се преборим,защото институциите нехаят. Ако трябва отворете сметка за събиране на пари,ангажирайте добри адвокати... Всички заедно ще успеем. Всеки ще помогне с каквото може. Успех! И моите съболезнования на семейството и приятелите!
Re:
Това за мен е умишлено убийство! Ако не са искали да го убиват щяха да му ударят няколко шамара,а не удари с бокс и то двама възрастни срещу едно дете! Гледайте малко по реално на нещата!
Не мога да разбера защо не им показват лицата на тези античовеци?!? Нека се срамуват, както те, така и всичките им роднини и приятели! Най-лошото е, че по улиците има много като тях и те винаги ще се чувстват недосегаеми и безнаказани, защото законите в България се заобикалят!
НЕПОЗНАТА
Трябва да има справедливост , ноооо много се съмнявам . Убииците вече сигурно са си платили на който трябва и подсигурили платени свидетели !По всичко личи от коментарите под различните статии !Мъчно ми е , болно ми е за младия човешки живот , за родителите и близките му ! Към брата на Тодор ,, моля ти се, не спирай да се бориш за справедливостта ,,. Ще имаш много проблеми , сигурно и заплахи - не спирай !Моите най - искренни съболезнования !
| This discussion has been closed. |